Voit poistaa DNA-tiedoston mistä tahansa pakkauksesta, jota hallinnoit tai joka on määritetty sinulle.
Poistaaksesi MyHeritage-palvelimillamme säilytettävän digitaalisen DNA-tiedostosi, vie hiiri "DNA"-välilehden päälle ja napsauta "Hallinnoi DNA-pakkauksia":
Napsauta seuraavalla sivulla poistettavan DNA-tiedoston oikealla puolella olevia kolmea pistettä ja valitse "Poista pakkaus":
DNA-tietosi poistetaan tämän jälkeen.
Huomaa, että tämä on peruuttamatonta eikä DNA-tietojasi voida palauttaa!
Mitä tapahtuu, kun poistat DNA-tiedostosi
DNA-tiedoston poistaminen poistaa muutakin kuin pelkän raakadatan. Kun tiedosto on poistettu, myös seuraavat poistetaan eikä niitä voida palauttaa:
Kyseisen pakkauksen DNA-osumat
Etnisyysarviosi ja kaikki muut DNA-tiedoista johdetut tulokset
Jos haluat mieluummin lopettaa DNA-osumien vastaanottamisen poistamatta DNA-tiedostoasi, voit sen sijaan poistaa DNA-vastaavuudet käytöstä — tämän voi peruuttaa. Katso: Voinko poistaa DNA-osumia?
Entä fyysinen DNA-näytteesi?
Jos lähetit vain yhden näyteputken ja sait DNA-tuloksesi, laboratoriolla ei ole enää fyysistä näytettäsi — se tuhottiin osana testausprosessia, kun tuloksesi oli luotu.
Jos lähetit kaksi näyteputkea etkä valinnut BioBank-palveluamme sen ollessa tarjolla, myös varmuusnäyte tuhottiin.
Jos lähetit kaksi näyteputkea ja maksoit BioBank-palvelustamme toisen säilyttämiseksi, ja haluat nyt toisen (varmuus)näyteputken fyysisen näytteen tuhottavaksi, tähän ei ole itsepalveluvaihtoehtoa. Siirry Ota yhteyttä -lomakkeelle ja pyydä säilytetyn varmuusnäytteesi tuhoamista, sillä tämä on tiimimme hoidettava asia.


