Jos olet sivuston verkkovastaava ja haluat poistaa kaikki DNA-osumat, sinun on poistettava DNA-osumat käytöstä perhesivustosi yksityisyysasetuksissa seuraavasti:
1. Kirjaudu MyHeritage-sivustolle.
2. Napsauta nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Yksityisyyteni".
3. Kohdassa "DNA-asetukseni" voit valita sen DNA-pakkauksen, jonka asetuksia haluat muuttaa ja tämän jälkeen nähdä kohdan "Salli DNA osumat". Tässä kohdassa voit muuttaa yksityisyysasetuksia haluamallasi tavalla.
4. Jos poistat valinnan "Ota DNA-osumat käyttöön MyHeritagessa", kaikki sinulle tai perheenjäsenillesi löydetyt DNA-osumat poistetaan.
Jos otat "DNA-osumat" takaisin käyttöön, osumat lasketaan uudelleen.
Jos haluat poistaa jonkun tietyn DNA-osuman, sinun on poistettava tälle henkilölle lataamasi DNA-tiedosto. Se viittaa myös sivuston jäseniin, jotka ovat ladanneet DNA-tiedostot itselleen



