Spring videre til hovedindholdet

Kan jeg synkronisere mit træ automatisk i Family Tree Builder?

På grund af frigivelsen af ​​sikkerhedsrettelse til macOS Sequoia 15.4.1 den 16. april, er vores brugere desværre ikke længere i stand til at synkronisere fra vores software til deres MyHeritage-familieside. Brug af Family Tree Builder på macOS Sequoia er derfor desværre ikke længere understøttet, og vi anbefaler dig i stedet at fortsætte med at bygge dit stamtræ på din familieside.


​

Dit Family Tree Builder og online-træer synkroniseres automatisk med hinanden hver 24. time, selvom Family Tree Builder er lukket (så længe din computer er tændt!). Synkroniseringen udføres også hver gang du gemmer dit projekt.


​

Fotos og tagging af fotos, der er tilføjet af andre medlemmer af webstedet, synkroniseres også nemt med dit projekt på Family Tree Builder.


​

For at bruge den automatiske synkronisering skal du sørge for, at indstillingerne for dette er på plads ved at gøre følgende:


​

1. Åbn din Family Tree Builder-software.


​

2. Klik på 'Værktøjer' i den øverste menulinje, og vælg 'Indstillinger'.


​


​

3. Klik på 'Synkroniser' i venstre side i vinduet, der vises.


​

4. På højre side skal du sørge for, at parameteren 'Synkronisér projekter automatisk til mit websted' er indstillet til 'Ja'. Klik på knappen 'OK' for at gemme dine indstillinger.


​


​

Besvarede dette dit spørgsmål?