Spring videre til hovedindholdet

Hvorfor synkroniseres mine fotos ikke fra Family Tree Builder til mit online træ?

Der er to grunde til, at dine fotos muligvis ikke er synkroniseret fra Family Tree Builder (FTB) til dit online-træ.


I. Dine indstillinger er sat op til kun at synkronisere bestemte fotos:


For at kontrollere, om dette er tilfældet:


1. Åbn dit projekt i Family Tree Builder-softwaren.


2. Klik på 'Synkronisering (publicering)' på den øverste menulinje


3. Klik på 'Synkroniseringsindstillinger ...':



4. Klik på knappen 'Avancerede indstillinger':



5. Vælg indstillingen 'Alle fotos':



6. Klik på 'OK', og synkroniser dit projekt igen.


II. Den anden grund kan være, at et bestemt foto er blevet slettet fra online-slægtstræet:


Hvis du har slettet et foto fra din familieside, synkroniserer Family Tree Builder ikke dette foto igen i den næste synkronisering.


For at synkronisere dette foto igen skal du åbne dit projekt i Family Tree Builder-softwaren.


1. Gå til afsnittet 'Fotos' på dit slægtstræ ved at klikke på knappen 'Fotos' på hovedværktøjslinjen.



2. Søg efter det bestemte foto, du gerne vil synkronisere, og dobbeltklik på det:



3. Fjern markeringen i indstillingen 'Dette foto er blevet slettet fra familiesiden' i vinduet, der åbnes:



4. Synkroniser projektet.




Besvarede dette dit spørgsmål?