Spring videre til hovedindholdet

Kan jeg vælge ikke at synkronisere mit Family Tree Builder-træ med mit websted?

Du kan vælge ikke at synkronisere dit slægtstræ med en familieside på MyHeritage. For at gøre dette, skal du stoppe 'Automatisk synkronisering' i Family Tree Builder som beskrevet nedenfor.


​

Bemærk: Træer, der oprettes i Family Tree Builder-softwaren, er beregnet til at blive synkroniseret til en familieside, giver den bedste oplevelse, når de synkroniseres.


​

Hvis du vælger ikke at synkronisere, er der en masse funktioner, som du ikke helt kan få glæde af og bruge i programmet, såsom Smart Matching, Records Matching, Kommende begivenheder og Profilsiden fra sektionen 'Familieside' med mere.


​

Synkronisering fungerer også som en online-sikkerhedskopi af dit slægtstræ. I tilfælde af at træet på din computer bliver korrupt, kan du nemt downloade dit slægtstræ fra din online-familieside. Dette er en uvurderlig del af synkroniseringen, der beskytter dit hårde arbejde.


​

For at stoppe den automatiske synkronisering skal du gøre følgende:


​

Åbn din Family Tree Builder-software.


​

Klik på menuen 'Værktøjer' i den øverste menulinje, og vælg 'Indstillinger'.


​


​

Klik på 'Synkronisering' i venstre side i det vindue, der vises.


​

Ved siden af 'Synkroniser Projekter automatisk til mine websteder', skal du ændre værdien til 'NEJ'. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.


​


​


​

Besvarede dette dit spørgsmål?