Spring videre til hovedindholdet

Hvordan synkroniserer jeg slægtstræet, som jeg oprettede i Family Tree Builder, med min online-familieside?

På grund af frigivelsen af ​​sikkerhedsrettelse til macOS Sequoia 15.4.1 den 16. april, er vores brugere desværre ikke længere i stand til at synkronisere fra vores software til deres MyHeritage-familieside. Brug af Family Tree Builder på macOS Sequoia er derfor desværre ikke længere understøttet, og vi anbefaler dig i stedet at fortsætte med at bygge dit stamtræ på din familieside.


​

Åbn Family Tree Builder, og klik på knappen 'Synkronisering' på hovedværktøjslinjen for at synkronisere dit træ med din familieside.


​


​

Du kan også klikke på menuen 'Synkronisering (udgivelse)' i den øverste menulinje og klikke på 'Synkroniser nu'.


​


​

Når du vælger indstillingen 'Synkroniser nu', skal du gennemgå fire trin for at uploade dit projekt til din online-familieside.


​

Bemærk, at enhver synkroniseringsproces også tager opdateringer fra dit online-slægtstræ og synkroniserer dem tilbage til Family Tree Builder.


​

Hvis du synkroniserer for første gang:


​

Hvis du ikke har en familieside, vil du, når du klikker på knappen "Synkronisering" i Family Tree Builder, blive bedt om at oprette et websted i afsnittet "Synkroniser dette projekt med en ny familieside". Vælg et navn til dit websted ud fra forslagene, eller indtast for at angive et andet navn og tryk på 'OK'.


​

Hvis du allerede har en familieside, skal du bruge den anden valgmulighed 'Synkroniser dette projekt med en af mine eksisterende familiesider' og vælg den familieside, du vil synkronisere med.


​


​

Hvis du har brug for at ændre det websted, du vil synkronisere dit træ med, skal du læse følgende FAQ: Hvordan sikrer jeg mig, at jeg synkroniserer mit træ med det rigtige websted?


​

Besvarede dette dit spørgsmål?