Hoppa till huvudinnehåll

Vad händer med mitt släktträd när mitt abonnemang löper ut?

Om din prenumeration upphör att gälla kan du förvänta dig följande:


​

  • Dina uppgifter finns kvar: Du kan fortfarande se ditt släktträd och alla data på din familjesajt. Vi kommer inte att radera foton, släktträd eller andra uppgifter i ditt konto.

  • Begränsad användning av plattformen: När din prenumeration löper ut återgår din webbplats till ett Basic-gratiskonto och tillgången till betalda funktioner upphör omedelbart. Om ditt träd överskrider gränserna för Basic (gratis)-kontot kan du visa ditt träd men du kan inte lägga till fler personer i det. Vissa funktioner kommer inte längre att vara tillgängliga eller kommer att vara begränsade.


​

Vill du kontrollera din aktuella prenumerationsstatus? Klicka här


​

Funderar du på att förnya? Vårt säljteam finns här för att hjälpa dig.

Fick du svar på din fråga?