Det er mulig å slå av synkronisering for et spesifikt slektstre i FamilyTree Builder.
For å gjøre dette, vennligst gjør følgende:
I øvre menyvalg, så klikker du på `Synkronisering (Publisere)’ og velg `Innstillinger for synkronisering’.
I det nye vinduet klikker du på ‘Avanserte innstillinger’ knappen.
Kryss av for valget ‘Deaktiver synkronisering med [SIDENAVN]’.
Klikk ‘OK’ for å lagre dine endringer.



