Det er to grunner til at bildene dine kanskje ikke er synkronisert fra Family Tree Builder (FTB) til ditt nettbaserte tre.
I. Innstillingene dine er satt til å synkronisere kun bestemte bilder:
For å sjekke om dette er tilfelle:
1. Åpne prosjektet i Family Tree Builder-programvaren.
2. Klikk på "Synkroniser (publisering)" på den øverste menylinjen
3. Klikk på "Innstillinger for synkronisering...":
4. Klikk på "Avanserte innstillinger"-knappen:
5. Velg alternativet «Alle bilder»:
6. Klikk "OK", og synkroniser prosjektet på nytt.
II. Den andre grunnen kan være at et spesifikt bilde har blitt slettet fra slektstreet på nettet:
Hvis du slettet et bilde fra familiesiden din, vil ikke Family Tree Builder synkronisere det spesifikke bildet igjen ved neste synkronisering.
For å re-synkronisere dette bildet må du åpne prosjektet i Family Tree Builder-programvaren.
1. Gå til 'Bilder'-delen av slektstreet ditt ved å klikke på 'Bilder'-knappen på hovedverktøylinjen.
2. Søk etter det spesifikke bildet du vil synkronisere på nytt, og dobbeltklikk på det:
3. I vinduet som åpnes, fjern merket for alternativet "Dette bildet har blitt slettet fra slektsiden":
4. Synkroniser prosjektet.






