Det kan være 2 grunner til at bildene ikke er synkronisert fra Family Tree Builder (FTB) til familietreets nettside.
I. Dine innstillinger gir deg muligheter til kun å synkronisere bestemte bilder:
For å sjekke om der er grunnen:
1.Åpne ditt prosjekt i Family Tree Builder programvare.
2.Klikk på ‘Synkronisere (publisere)’ på øverste menylinje
3.Klikk på Click on ‘Innstillinger for synkronisering…’:
4.Klikk på ‘Avanserte innstillinger’:
5.Velg ‘Alle bilder’:
6. Klkk ‘OK’, og synkroniser på nytt.
II. Den andre grunnen kan være at et bestemt bilde har blitt slettet fra familitreets nettsted:
Hvis du har slettet et bilde fra familitreets nettsted så vil ikke bildet dukke opp igjen ved neste synkronisering.
For å resynkronisere må du åpne prosjektet i Family Tree Builder programvare.
1.Gå til ‘Bilder’ i ditt familitre, ved å klikke på ‘Bilder’ knappen i hovedmenylinjen.
2.Søk etter det spesielle bildet du skal resynkronisere og hent det opp ved å dobbeltklikke på det:
3.I boksen som åpnes kan du ta vekk haken der det står at bildet har blitt slettet fra familitreets side:
4.Synkroniser prosjektet.






