For å deaktivere den automatiske synkroniseringen i Family Tree Builder (FTB), vennligst gjør følgende:
1. Klikk på 'Verktøy' fra den øvre menylinjen og velg 'Alternativ'.
2. I vinduet som vises, klikk på "Publiser" på venstre side.
På høyre side setter du parameteren "Publiser prosjekter automatisk til mine sider" til "Nei".
3. Klikk på 'OK'-knappen for å lagre innstillingene.
Hvis du bare ønsker å slå av automatisk synkronisering av et spesifikt prosjekt, vennligst les følgende: Kan jeg slå av synkronisering for et spesifikt slektstre-prosjekt i Family Tree Builder?


