Gå til hovedinnhold

Kan jeg synkronisere manuelt selv om Automatisk synkronisering er slått av?

Ja, du kan synkronisere manuelt selv om Automatisk synkronisering er slått av.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

“Synkroniser” virker på same måte som den tidligere “Publiser” fra Family Tree Builder 6.0.


Du kan gjøre dette ved ganske enkelt å klikke på “Synkroniser”-kappen slik som uthevet nedenfor.




​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Svarte dette på spørsmålet?