Spring videre til hovedindholdet

Kan jeg stadig synkronisere manuelt, selvom automatisk synkronisering er slået fra?

Ja, du kan synkronisere manuelt, selvom den automatiske synkronisering er slået fra.


'Synkroniseringen' fungerer på samme måde som i den tidligere 'Publish' fra Family Tree Builder, version 6.0.


Du kan gøre dette ved blot at klikke på knappen 'Synkroniser' som vist nedenfor:



Besvarede dette dit spørgsmål?