Log in
Sign up
View all  |  Close all
#
Subject
Posted by
Actions
1
Not seeing the family tree
Racheal Timmins
- Close

HI there

I know that they are there, but when I go to view the family tree/s that I have uploaded, they just don't load, in either classic or modern view.  I got to My website, click on the tab for the "family tree", then select the sub link for Tree.. nothing, nada.. I can see the people and family when I click on those links.

It has the "Loading family tree" words in the middle of the screen with the progress dots... but nothing happens.  I don't register traffice thru my modem so I am unsure of what the problem is or where it is.

Thanks for all advice and help offered. Rach

Racheal Timmins
Wellington
- Reply
2
RE: Not seeing the family tree
John Campbell
- Close
Did this fix work, I only registered yesterday on my PC at work and it is fine. Yet last night I couldn't load the tree when accessing from my home PC. I get the same thing just dots and loading but nothing happens. When I logged in today on my works PC the tree came up fine. Am I missing any software. Thanks
John Campbell
United Kingdom
- Reply
3
RE: Not seeing the family tree
Lora KoenHemsi
- Close

Hi,

Thanks for your cooperation.

We looked at your tree and were able to see it just fine. I believe that you did indeed have a problem as you are not the only person that complained of this. Unfortunately we haven’t been able to reproduce the problem.

Please hit refresh a couple of times. This has solved the problem for most people and I hope it does for you too.

If you still have troubles, please let me know.
Lora KoenHemsi
- Reply
 
Loading...
Loading...