Ja, det kommer det. När du loggar in på Reimagine med ditt befintliga MyHeritage-konto är båda kontona länkade. Om du raderar själva Reimagine-kontot (men inte appen på din telefon) kommer alla dina personuppgifter att raderas permanent från vårt system, inklusive alla uppgifter i ditt MyHeritage-konto, dvs. dina släktträd, foton och DNA-resultat.
