Naar de hoofdinhoud

Hoe kan ik de back-up service stopzetten?

U kunt de back-up service altijd stopzetten door een email te sturen naar ons Support Team.


​De aangemaakte back-ups zullen bewaard worden zolang er voor deze service betaald is. Mocht deze service voor welke reden dan ook gestopt zijn, zullen alle voorafgaande back-up bestanden blijven bestaan voor de komende 30 dagen. Zo kunt u deze bestanden naar uw computer overbrengen. Na deze 30 dagen, zullen de bestanden niet meer beschikbaar zijn en kunnen niet meer hersteld worden. ​

Was dit een antwoord op uw vraag?