Naar de hoofdinhoud

Hoe deel ik mijn foto's van Reimagine?

U kunt eenvoudig de foto’s vanaf Reimagine delen op alle socialmedia platforms. Wanneer u een losse foto bekijkt, tikt u op het delen-pictogram bovenin het scherm. U kunt kiezen of u de verbeterde foto wilt delen, de originele, of een voor/na-vergelijking van allebei.



U kunt ook één of meer foto’s rechtstreeks vanaf ‘Alle foto’s’ delen of vanuit een specifiek album. Druk op een foto en houd vast om deze te selecteren, en tik om meer foto’s te selecteren die u wilt delen. Tik vervolgens op het delen-pictogram boven in het scherm.
​​​​

Was dit een antwoord op uw vraag?