Naar de hoofdinhoud

Kan ik bepalen welke delen van mijn Family Tree Builder project gesynchroniseerd worden met de online familie site?

U kunt bepalen welke onderdelen van uw Family Tree Builder stamboom gesynchroniseerd worden met uw online familie site. Hiervoor opent u uw project in Family Tree Builder en klikt u op 'Synchroniseren (publiceren)' van de hoofdmenubalk.


​


​

Selecteer 'geavanceerde instellingen'.


​


​

Kies daarna het type van synchronisatie dat u wilt doorvoeren door te kiezen voor ofwel 'alle mensen in het project' ofwel 'specifieke hieronder geselecteerde mensen' (idem voor de foto's).


​


​

Klik op 'OK' om uw keuze op te slaan. Hierna synchroniseert u uw project.


​


​


​

Was dit een antwoord op uw vraag?