Naar de hoofdinhoud

Kan ik er voor kiezen om mijn Family Tree Builder stamboom niet te synchroniseren met mijn familie site?

U kunt ervoor kiezen om uw stamboom niet te synchroniseren met uw familie site op MyHeritage. Hiervoor dient u, zoals hierna beschreven, de 'automatische synchronisatie' in Family Tree Builder afzetten.


​

Let op: Stambomen gemaakt met Family Tree Builder zijn ontworpen om gesynchroniseerd te worden met de familiesite en komen het best tot zijn recht wanneer ze zijn gesynchroniseerd.


​

Kiest u ervoor om ze niet te synchroniseren dan zult u slechts gedeeltelijk kunnen genieten van het Smart Matching, Records Matching, Opkomende gebeurtenissen, profielpagina en andere voordelen verbonden aan de familie site.


​

Het synchroniseren verschaft ook een online back-up van uw familiestamboom. Indien uw stamboom corrupt raakt kunt u hem van uw online familie site downloaden, met behulp van de stappen op de volgende link: Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site? Dit is een niet te onderschatten voordeel van het synchroniseren waarbij uw harde werk beveiligd wordt.


​

Om het synchroniseren uit te schakelen:


​

1. Open het Family Tree Builder programma.


​

2. Klik op 'Extra' in de bovenste menubalk en dan op 'Opties'.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​

3. Links in het nieuwe venster klik op 'Synchroniseren.'
​​​​​​​​​​​​​​​​​​

4. Verander in 'Synchroniseer projecten automatisch met mijn familiesites' de waarde ja in nee en sla de verandering op door op OK te klikken.


​


​

Let op: U kunt nog steeds manueel uw stamboom synchroniseren door te klikken op de sync-knop in de hoofdmenubalk.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Was dit een antwoord op uw vraag?