Hvis du slettet MyHeritage mobilapplikasjonen fra din enhet vil dine data fortsatt være tilgjengelig for deg fra nettsiden på www.myheritage.com
I og med at mobilapplikasjonen er en speiling av nettsiden vil din informasjon være lagret på nettsiden.
Hvis du velger å installere applikasjonen igjen kan du logge deg inn igjen med e-postadressen og du vil finne at treet ditt fortsatt er der.
