Du kan enkelt dele bildene fra Reimagine på alle sosiale medier. Når du viser et enkelt bilde, trykker du på delingsikonet øverst på skjermen. Du kan velge om du vil dele det forbedrede bildet, det opprinnelige bildet eller en før/etter-sammenligning av de to.
Du kan også dele ett eller flere bilder direkte fra "Alle bilder" eller fra et bestemt album. Trykk og hold inne et bilde for å velge det, og trykk på for å velge flere bilder du vil dele. Trykk deretter på delingsikonet øverst på skjermen.


