Du kan slette DNA-filen for et hvilket som helst sett som du enten administrerer eller har blitt tildelt.
For å slette den digitale DNA-filen din som er lagret på MyHeritage-serverne våre, holder du musepekeren over "DNA"-fanen og klikker på "Administre DNA-test":
På neste side klikker du på de tre prikkene til høyre for DNA-filen du vil fjerne, og velger "Slett sett":
DNA-dataene dine blir deretter slettet.
Vær oppmerksom på at dette er uopprettelig, og at DNA-dataene dine ikke kan gjenopprettes!
Hva skjer når du sletter DNA-filen din
Å slette DNA-filen din fjerner mer enn bare rådataene. Når filen er slettet, blir følgende også fjernet og kan ikke gjenopprettes:
DNA-treffene dine for det settet
Beregnet etnisitet og alle andre resultater som er utledet fra DNA-dataene
Hvis du heller vil slutte å motta DNA-treff uten å slette DNA-filen din, kan du i stedet slå av DNA-matching — dette kan angres. Se: Kan jeg slette DNA-matcher?
Hva med den fysiske DNA-prøven din?
Hvis du bare sendte inn ett hetteglass og mottok DNA-resultatene dine, har ikke laboratoriet lenger den fysiske prøven din — den ble destruert som en del av testprosessen da resultatene dine ble generert.
Hvis du sendte inn to hetteglass og ikke valgte å skaffe deg BioBank-tjenesten vår da den ble tilbudt, ble reserveprøven også destruert.
Hvis du sendte inn to hetteglass og betalte for BioBank-tjenesten vår for å lagre det ene av dem, og du nå ønsker at den fysiske prøven fra det andre (reserve-)hetteglasset skal destrueres, finnes det ingen selvbetjeningsløsning for dette. Gå til Kontakt oss-skjemaet og be om at vi destruerer den lagrede reserveprøven din, siden dette må håndteres av teamet vårt.


