Hvis du er administratoren og du ønsker å slette alle DNA matcher så kan du slå av DNA Matching muligheten under personvern innstillingene på nettsiden, følg disse stegene:
1. Logg inn på MyHeritage.
2. Klikk på ditt navn øverst i høyre hjørne av skjermen og velg "Personvern"
3. Under «DNA-preferanser» kan du velge det DNA-settet du ønsker å tilpasse preferansene for, og se «Aktiver DNA- matching». Her kan du bruke personverninnstillinger i henhold til dine preferanser.
Alle DNA matcher som er funnet for deg eller for dine familiemedlemmer vil bli sletter.
Hvis du slår på DNA matcher igjen, så vil resultatene kalkuleres på nytt.
Hvis du ønsker å slette DNA matcher for spesifikke personer, så må du slette DNA filen som er lastet opp for den personer. Dette gjelder også hvis nettside medlemmer har lastet opp sin egen DNA data.



