Gå til hovedinnhold

Hvordan kan jeg privatisere en enkelt person i treet mitt?

​​Du kan privatisere en enkelt person i et tre som ble opprettet med Family Tree Builder-programet. Når du har synkronisert dette treet med familienettstedet ditt, blir personer som du har satt som privat i Family Tree Builder, også bli privatisert online.​​​


​

For å privatisere spesifikke personer i Family Tree Builder, kan du gjøre følgende:
​​​
​​​1. Åpne treet ditt i Family Tree Builder-programmet på datamaskinen din.​​​​


​

2. Finn den personen som du gjerne vil privatisere. Klikk på ”Rediger” for å redigere vedkommendes personopplysninger.


​


​

3. Gå til “Mer”-alternativet og sørg for at alternativet “Denne personen er privatisert” er haket av.


​


​

Synkroniser treet ditt med nettsiden din. Alle medlemmer og webmastere på nettsiden, deg selv inkludert, skal nå se denne personen som ”Ukjent” på familienettstedet ditt.


​

Du kan bruke personverninnstillinger på opplysninger, notater og kilder i Family Tree Builder, ikke bare på personer.


​

Du kan lese følgende FAQ for flere detaljer: Hvordan kan jeg styre personverninnstillingene i Family Tree Builder?

Svarte dette på spørsmålet?