Jotta valokuva-albumisi olisi täysin yksityinen, toimi seuraavasti:
1. Kirjaudu perhesivustollesi.
2. Klikkaa nimesi yli oikeassa yläkulmassa ja valitse "Yksityisyyteni".
3. Klikkaa sivun nimen alla vasemmalla olevaa "Sisältö"-painiketta.
Poista "Valokuvat"-kohdasta albumi, jonka haluat yksityistää.
4. Tallenna muutokset klikkaamalla "Tallenna".


