Siirry pääsisältöön

Voinko poistaa tietoni MyHeritage-Hakukoneesta?

Kyllä, voit poistaa tietosi MyHeritage-Hakukoneesta.


​

Muista, että tietojen sisällyttäminen MyHeritage-Hakukoneeseen voi olla valtava apu sukuhistoriasi tutkimukselle.


​

Kaikki MyHeritage-sukupuiden tiedot on suojattu automaattisesti yksityisyysasetuksilla, joten tietosi ovat turvassa, vaikka päätät sisällyttää ne toimintoon.


​

Jos haluat edelleen poistaa tietosi MyHeritage-Hakukoneesta, toimi seuraavasti:


​

1. Kirjaudu perhesivustollesi.


​

2. Klikkaa nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa.


​

3. Valitse "Yksityisyyteni".
​​​​​​​​


​

​

Tietosi löytyvät seuraavista MyHeritage- kokoelmista: MyHeritage-perhesivustot, MyHeritage-jäsenet, MyHeritage-sukupuut ja MyHeritage-valokuvat.


​

Jos haluat poistaa tietosi näistä kokoelmista MyHeritage-Hakukoneessa, sinun on sovellettava asianmukaisia yksityisyysasetuksia seuraavasti:


​

Jäsenprofiili: Piilota MyHeritage-jäsenprofiilisi poistamalla valinta ruudusta, "Anna ihmisten löytää ja tarkastella julkista profiiliani (suositus)".
​​​​​​​​


​


​​​​​​​Perhesivusto: Piilottaaksesi perhesivustosi, klikkaa "Pääsy" sivuston nimen alla näytön vasemmalla puolella olevasta luettelosta. Poista valinta ruudusta "Salli vierailijoiden löytää sivustoni (suositus)".


​


​

​​Huomaa: Jos sinulla on useita sivustoja ja haluat poistaa ne kaikki MyHeritage-Hakukoneesta, valitse ruutu "Käytä yllä olevia asetuksia kaikille perhesivustoilleni".


​

Tallenna asetukset klikkaamalla oranssia "Tallenna"-painiketta.


​

Sukupuu: Piilota sukupuusi valitsemalla vasemmalla olevasta luettelosta sen sivuston nimi, jossa puut sijaitsevat. Klikkaa "Sisältö" ja poista valinta ruudusta "Sisällytä sukupuu MyHeritagen historiallisten tietojen hakukoneeseen (suositus)".


​

Perhekuvat: Piilota valokuvat valitsemalla vasemmalla olevasta luettelosta sen sivuston nimi, jossa valokuvat sijaitsevat. Klikkaa "Sisältö" ja poista valinta ruudusta, joka sisältää valokuva-albumin nimen, jonka haluat piilottaa.
​​​​​​​​


​


​​​​​​​​Tallenna asetukset klikkaamalla oranssia "Tallenna"-painiketta.​​

Vastasiko tämä kysymykseesi?