For at gøre dit fotoalbum helt privat skal du udføre følgende trin:
1. Log ind på din familieside.
2. Bevæg musemarkøren hen over dit navn i højre øverste hjørne og vælg 'Mit privatliv'.
3. Klik på 'Indhold' under dit webstedsnavn til venstre.
Fjern sektionen for det album, du gerne vil privatisere under afsnittet 'Fotos'.
4. Klik på 'Gem' for at gemme ændringerne.


