Spring videre til hovedindholdet

Hvordan sletter jeg et foto fra et online-album?

Lær hvordan du sletter billeder fra dine online-album på MyHeritage. Følg vores guide til at fjerne billeder enkeltvis eller i grupper direkte fra dine fotoalbum.

Du kan slette et foto fra din familieside på en af følgende måder:

Valgmulighed 1
​​​​​​​​​​​​

1. Log ind på din familieside​.
​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​2. Hold markøren hen over fanen 'Slægtstræ' og gå til 'Mine fotos':​
​​​​​​​​​​​​​


​3. Find det foto, du gerne vil slette. Hvis billedet er placeret i et specifikt album, skal du klikke på 'Albummer' til venstre for at se listen over de fotoalbummer, du har på dit websted.​
​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​4. Flyt musemarkøren hen over billederne på siden, og brug ''-ikonet øverst til højre for at vælge det/de foto(s), du vil slette. Klik derefter på de tre prikker og vælg 'Slet emner'.​
​​​​​​​​​​​​​

Bemærk: Du kan rydde markeringen, når du klikker på 'Fjern markering' øverst.


​​​​​​​​​​​​​5. Du bliver bedt om at bekræfte, om du vil slette dit/dine foto(s). Klik på 'Ja'.​
​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​

Bemærk: Hvis det foto, du prøver at slette, tidligere er blevet kopieret til et andet album(mer), vil det blive slettet fra ALLE albummer.


Valgmulighed 2

Hvis du åbner et foto, kan du også slette det ved at klikke på 'X'-knappen ovenover:​
​​​​​​​​​​​​​



Valgmulighed 3

Du kan også bruge funktionen 'Søg' til at finde det foto, du gerne vil slette. Du kan søge på et foto efter dets titel, placering eller en person, der er tagget på dette foto.​
​​​​​​​​​​​​​


​​Når du har fundet billedet, skal du klikke på 'Slet' under 'Handlinger' til højre:​
​​​​​​​​​​​​​

​​

Bemærk venligst:

Sletningen af dine billeder er øjeblikkelig og permanent.

Besvarede dette dit spørgsmål?