Du kan dele DNA-resultater med en samarbejdspartner fra et DNA-sæt, som du administrerer eller som er blevet tildelt dig.
Hvis du vil dele resultaterne med testpersonen selv, bedes du invitere dem til at få adgang til deres resultater ved at følge disse trin.
En samarbejdspartner vil være i stand til at:
Se DNA-matches, etnicitetsestimat og genetiske grupper
Kontakte dine DNA Matches
Se og redigere dit slægtstræ
En samarbejdspartner vil ikke være i stand til at:
Downloade rå DNA-data
Slette DNA-sættet
Dele DNA-resultaterne med andre
Tildele sættet til en anden person
Ændre dine DNA-privatlivspræferencer
Følg disse trin for at dele DNA-resultater med en samarbejdspartner:
1. Klik på fanen 'DNA', og vælg 'Administrer DNA-sæt':
2. Klik på ikonet med de tre prikker ved siden af det DNA-sæt, hvis resultater du vil dele, for at få adgang til indstillingerne for DNA-sættet:
3. Der åbnes en rubrik, hvor du skal indtaste mailadressen på den person, som du vil dele DNA-sættet med. Når du har indtastet mailadressen, klik på ‘Del’:
4. Der vil blive sendt en e-mail til din samarbejdspartner med en invitation til at blive medlem af dit websted og se DNA-resultaterne.
Bemærk, at du skal have tilladelse til at invitere medlemmer til det familiewebsted, som du vil invitere samarbejdspartneren til som medlem. Hvert DNA-kit er knyttet til en profil, og hver profil er knyttet til et stamtræ, og disse træer er en del af et familiewebsted. Du kan læse mere om denne struktur her.
Det betyder, at hvis du ikke kan dele dine DNA-resultater med en samarbejdspartner, vil du muligvis se en besked om, at du først skal kontakte webstedsadministratoren for at opgradere dine tilladelser til det familiewebsted, som dit DNA-kit er knyttet til. Først når du er webstedsadministrator, kan du dele vores DNA-resultater og dermed også tilføje et medlem til familiewebstedet.
For at lære mere om forskellen mellem at være webstedsadministrator og webstedsmedlem, kan du læse her.
Bemærk venligst: Hvis din samarbejdspartner ikke allerede er MyHeritage-bruger, vil personen blive bedt om at oprette en gratis konto, når din invitation til at se DNA-resultaterne er accepteret.
Den gule pil, der vises ved aktiveringskoden for DNA sættet, indikerer at samarbejdspartneren ikke har accepteret din invitation endnu:
Pilen bliver grøn, når samarbejdspartneren har accepteret invitationen:
Sådan fjerner du deling af resultater
Følg disse trin for at stoppe deling af DNA resultaterne:
1. På Administrer DNA-sæt skal du klikke på de tre prikker i højre side af DNA-sættet. Vælg derefter "Fjern delt sæt":
2. Klik på 'Bekræft' i rubrikken der vises:
BEMÆRK:
Eventuelle noter og anmærkninger, som du eventuelt har tilføjet dine DNA-matches, vil ikke blive delt med din samarbejdspartner.








