Du kan privatisere en enkelt person i et træ, som du oprettede i Family Tree Builder-softwaren. Når du synkroniserer dette træ med din familieside, vil personer, som du angiver som private i Family Tree Builder, også privatiseres online.
For at privatisere bestemte personer i dit træ i Family Tree Builder, skal du gøre følgende:
1. Åbn dit træ i Family Tree Builder-softwaren på din computer.
2. Find den person, som du gerne vil privatisere. Klik på 'Rediger' for at redigere personens oplysninger.
3. Gå til fanen 'Mere' og sørg for at kontrollere indstillingen 'Denne person er privat' (som på billedet herunder).
Synkroniser dit træ med dit websted. Alle dine medlemmer af siden og webstedadministratorer, inklusive dig selv, bør nu se denne person som 'Ukendt' på din familieside.
Du kan også anvende privatlivsindstillinger ikke kun på personer, men også på fakta, notater og kilder i Family Tree Builder.


