Welcome

Hej!

Mitt namn är Jussi Kuismin och jag startade denna släktplats.

Jag bor i Hjortnäs utanför Leksand men är född och uppvuxen i Hofors. Har bott i större delen av mitt liv i Dalarna

Från början var det meningen att jag skulle dokumentera min släkt då mina rötter är i Karelen. Tillsammans med mina kusiner i Finland så har vi börjat sammanställa vår släkt och det har varit fantastiskt roligt att så många andra har tänkt likadant. Vi har hittat många som vi inte hade en aning om att de fanns. Så jag vill tacka er alla andra att vi fått ta del av era kunskaper om vår släkt.

Medan jag väntade på lite information från mina kusiner, så började jag hjälpa miin fru med hennes släkt också! Så därför finns det en gren ut från min frus släkt ochså.

 

Släktplatsen skapades med hjälp av MyHeritage.com. Det är ett fantastiskt system som gör det möjligt för alla att skapa en webbplats för släkten, publicera egna släktträd på Internet och dela med sig av sina bilder. Om du har kommentarer eller feedback till denna släktplats, klicka here för att kontakta mig.
Our family tree is posted online on this site! There are 37457 names in our family site.
Släktplatsen uppdaterades senast den Oct 21 2018 och har 89 registrerad(e) medlem(mar). If you wish to become a member too, please click here.   Mycket nöje!


Go to family tree

Go to family photos
News articles
There are no news articles available
Visits
0001163