Welcome
Jeg hedder Thomas Jensen og er webansvarlig for dette sted.


Jeg har oprettet min profil og dette sted på MyHeritage.com i april 2013. Jeg har et meget tidskrævende arbejde, så jeg regner ikke med, at jeg får så meget tid til at arbejde intensivt med siden. Men jeg vil invitere min familie til at komme på træet og bidrage til at udbygge og præcisere det efterhånden.

 

Jeg har via mine forældre adgang til en række papirudgaver af stamtræer, som jeg har brugt til at udbygge familierelationerne tilbage i tiden.

 

Familien til min morfar Knud Pedersen Knudsen (1889-1968) er afdækket ganske præcist. Et grundigt arbejde, som er udarbejdet af Dansk Slægtsforskning, Fredericia i 1963 på foranledning af snedker, Rasmus Thygesen, Vestergade, Rødding pr. Spøttrup. Et arbejde, som i 2017 bliver ført op til i dag og samtidig har fundet spændende slægtsled tilbage i tiden, som ikke var med i 1963-udgaven. Slægtsforsker fra Institut for slægtsforskning forestår arbejdet - han kan kontaktes via denne hjemmeside: http://www.slaegten.org/

 

Familiegrenen på min mormor Hansine Jacobine Hartvigsens side (1899-1958) er ved at tage mere form via de match, som jeg har fundet her på Myheritage.com. 
Jeg ved, at der indenfor de seneste år er arbejdet på et stamtræ for denne del af familien, men jeg ved ikke hvem det er, som har stået for det, men det håber jeg at finde ud af på MyHeritage.com. Skriv gerne til mig, hvis det er dig eller du kan hjælpe mig med at komme i kontakt med vedkommende.

 

Den tredje familiegren, som er ved at blive afdækket, er min farmors, Agda Jensen (f. Dyhr) (1912-1989). Jeg har tilføjet et stamtræ for denne del af familien og har fundet spændende match her på Myheritage.com.

 

Den fjerde familiegren, som jeg håber at kunne afdække er min farfar, Andre Gustav Jensen (1907-1990). Jeg ved endnu ikke, om der er udarbejdet et stamtræ for denne del af familien, men jeg vil via mine forældre forsøge at finde eventuelle arbejder og opdatere denne del af familien.

 

Siden blev sidst opdateret den May 9 2018 og har i øjeblikket 71 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
May 09, 2018
Paul Pedersen joined another family site: Nordby/Botnen Web Site
May 01, 2018
Lise Christensen joined another family site: Thorsted+Rasmussens slægtstræ
Apr 16, 2018
Paul Pedersen joined another family site: Faber Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0000789