Welcome

Jeg heter Tone Wardenær Sæther og jeg startet dette webstedet.
Egentlig ville jeg bare finne ut litt mer om mitt eget mellomnavn (Wardenær) siden jeg, så vidt jeg vet, er den eneste i nær familie som bruker det. For å få tillatelse til å bruke navnet måtte jeg dokumentere at jeg hadde tilknytning til det, da det på det tidspunktet var færre enn 100 personer som brukte det. Heldigvis fant jeg fram til mormors (Solveig Pettersen, født Wardenær) dåpsattest og kunne også henvise til hennes bror Trygve. Dermed kunne jeg ta Wardenær som mellomnavn.

Plutselig var jeg bitt av basillen. Det har blitt en ganske omfattende "stamtavle" på bare få timer - og det blir nok mer. Jeg finner stadig nye detaljer, som leder til nye navn og nye detaljer. Det litt forvirring rundt kombinasjoner av etternavn, stedsnavn og navn som henviser til foreldres navn (...datter eller ...sønn/...sen) De samme personene dukker opp med litt forskjellige navn - eller er det kanskje ikke de samme personene? Da må referanser til foreldre, barn, søsken, fødsels- og dødsdatoer letes opp. Litt detektivearbeid, ganske mye tålmodighet og stor triumf når man greier å bekrefte identiteten til en eller annen fjern slektning.

 

 

 

Family news
Apr 10, 2018
Hans Tore Larsen joined another family site: Pedersen Web Site
Apr 01, 2018
Gjermund Johansen joined another family site: Weum Web Site
Feb 14, 2018
Hans Tore Larsen joined another family site: Bård Søraas Pettersen Web Site
Feb 01, 2018
Bente Helen Fredriksen updated her profile.
Jan 09, 2018
Bente Helen Fredriksen joined another family site: Rudi Moe Web Site
Sep 12, 2017
Solveig Knutsen joined another family site: Mitt tre Web Site
July 22, 2017
Tone Wardenær Sæther added a photo of Mikkel Aslaksen, Sinsen :
 
Tone Wardenær Sæther updated the details of Alfhild Konstanse Jensen (født Røstad) , <Private> Røstad , Ingeborg Røstad (født Kiserud) , Jørgen Augen Røstad and 14 other people in family tree Sæther Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0000558