Welcome
Olen tämän sivuston perustaja Raimo Rantanen .

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perhekuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa here ottaaksesi yhteyttä.
Our family tree is posted online on this site! There are 9664 names in our family site.
Tämä sivusto on päivitetty viimeksi July 22 2016 ja sillä on 58 rekisteröitynyttä käyttäjää. If you wish to become a member too, please click here.   Viihtymisiä!

Ottakaa oppia menneistä ajoista! Valitkaa oikea tie ja kulkekaa sitä, niin löydätte rauhan. (Jer. 6:16)

Ei kaikki vanha ole pois hylättävää, eikä kaikki uusi tervetulleeksi toivotettavaa. Ei kaikki vanha ole myöskään säilyttämisen arvoista, eikä kaikki uusi torjuttavaa. On sanottu, että historia toistaa itseään. Oli miten oli, joka tapauksessa historiasta voidaan oppia, ja paljon viisautta on sillä, joka ei sulje korviaan kokeneilta.

Me voimme hyväntahtoisesti hymyillä menneitten sukupolvien yksinkertaisuuksille, mutta muistakaamme, että tulevat polvet hymyilevät meille. Menneet sukupolvet ovat sälyttäneet päällemme taakkaa, mutta ovat välittäneet paljon siunaustakin. He ovat kulkeneet tiensä, ojentaneet viestikapulan, me jatkamme siitä, mihin he jäivät. Isiemme historia on meidän historiaamme. Siksi kohtelemme sitä niin kuin muutakin omaamme.

Jokainen sukupolvi omalla viestiosuudellaan tekee omat löytönsä. Niistä parhaat se haluaa välittää lapsilleen Tavara ja muu aineellinen jää ilman muuta välittämättäkin. Mutta entä itse elämisen perusteet, sisältö ja tavoitteet eli kaikki se, mikä elämässä on tärkeintä? Katoavaisuuden virrassa kaikki hapuilevat alleen jotakin kestävää. Pitävän otteen voi saada vain virran ulkopuolelta.

Elämä on tie. Sinulla on vain menolippu, ei edestakaista. Kuljet vain kerran. Jokaisen tie vie varmasti päämääräänsä, mutta mihin? Suunta on tärkeämpi kuin vauhti. Jumalan elämällesi asettama tarkoitus toteutuu vain sillä tiellä, missä seurataan Kristusta. Vain sillä tiellä taivas-päämäärä saavutetaan. Tämä polku on viitoitettu.Tämä tie on hyvä. "Käykää sitä", viestivät edesmenneet uskovaiset meille. Kaiketi sinullekin on tällainen viesti annettu.

Keijo Rainerma (2008), Sana päivääsi, Kustannus Oy Uusi Tie 


Go to family tree

Go to family photos
Family news
July 22, 2016
Reijo Anttonen joined another family site: Pauloaho Web Site
Reijo Fredriksson joined another family site: Pauloaho Web Site
Raimo Rantanen published a new version of the Rantanen-Hobin family tree from the Family Tree Builder
Tapio Mäkinen joined another family site: Nettsiden til Jon-Osvald Harila
July 21, 2016
Reijo Anttonen joined another family site: Jokinen Web Site
Thor Einar Sparby joined another family site: Antonsen Web Site
Thor Einar Sparby joined another family site: Gløtvold Web Site
Raimo Rantanen published a new version of the Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 family tree from the Family Tree Builder
July 19, 2016
Raimo Rantanen published a new version of the Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 family tree from the Family Tree Builder
July 18, 2016
Eero Ignatius joined another family site: Sanders Jr. Web Site
Raimo Rantanen published new versions of the Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 and Rantanen-Hobin family trees from the Family Tree Builder.
Thor Einar Sparby joined another family site: Rogstadkjernet Web Site
July 16, 2016
Raimo Rantanen published a new version of the Rantanen-Hobin family tree from the Family Tree Builder
July 15, 2016
Øyvind Nord joined another family site: Sandaker Web Site
Raimo Rantanen published new versions of the Rantanen-Hobin and Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 family trees from the Family Tree Builder.
July 13, 2016
Raimo Rantanen published a new version of the Kaariainen-Rantanen suku family tree from the Family Tree Builder
Thor Einar Sparby joined another family site: Seppälä Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001747