Welcome
Olen tämän sivuston perustaja Raimo Rantanen .

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perhekuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa here ottaaksesi yhteyttä.
Our family tree is posted online on this site! There are 10000 names in our family site.
Tämä sivusto on päivitetty viimeksi Jan 22 2017 ja sillä on 58 rekisteröitynyttä käyttäjää. If you wish to become a member too, please click here.   Viihtymisiä!

"Ottakaa oppia menneistä ajoista! Valitkaa oikea tie ja kulkekaa sitä, niin löydätte rauhan. (Jer. 6:16)

Ei kaikki vanha ole pois hylättävää, eikä kaikki uusi tervetulleeksi toivotettavaa. Ei kaikki vanha ole myöskään säilyttämisen arvoista, eikä kaikki uusi torjuttavaa. On sanottu, että historia toistaa itseään. Oli miten oli, joka tapauksessa historiasta voidaan oppia, ja paljon viisautta on sillä, joka ei sulje korviaan kokeneilta.

Me voimme hyväntahtoisesti hymyillä menneitten sukupolvien yksinkertaisuuksille, mutta muistakaamme, että tulevat polvet hymyilevät meille. Menneet sukupolvet ovat sälyttäneet päällemme taakkaa, mutta ovat välittäneet paljon siunaustakin. He ovat kulkeneet tiensä, ojentaneet viestikapulan, me jatkamme siitä, mihin he jäivät. Isiemme historia on meidän historiaamme. Siksi kohtelemme sitä niin kuin muutakin omaamme.

Jokainen sukupolvi omalla viestiosuudellaan tekee omat löytönsä. Niistä parhaat se haluaa välittää lapsilleen. Tavara ja muu aineellinen jää ilman muuta välittämättäkin. Mutta entä itse elämisen perusteet, sisältö ja tavoitteet eli kaikki se, mikä elämässä on tärkeintä? Katoavaisuuden virrassa kaikki hapuilevat alleen jotakin kestävää. Pitävän otteen voi saada vain virran ulkopuolelta.

Elämä on tie. Sinulla on vain menolippu, ei edestakaista. Kuljet vain kerran. Jokaisen tie vie varmasti päämääräänsä, mutta mihin? Suunta on tärkeämpi kuin vauhti. Jumalan elämällesi asettama tarkoitus toteutuu vain sillä tiellä, missä seurataan Kristusta. Vain sillä tiellä taivas-päämäärä saavutetaan. Tämä polku on viitoitettu.Tämä tie on hyvä. "Käykää sitä", viestivät edesmenneet uskovaiset meille. Kaiketi sinullekin on tällainen viesti annettu."

Keijo Rainerma (2008), Sana päivääsi, Kustannus Oy Uusi Tie 


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Today
Raimo Rantanen added 3 photos to album Family photos
View album
 
Play slideshow
 
Yesterday
Raimo Rantanen published new versions of the Rantanen-Hobin and Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 family trees from the Family Tree Builder.
Thor Einar Sparby joined another family site: Kleven Web Site
Thor Einar Sparby joined another family site: A-Tor-Por Web Site
Jan 21, 2017
Thor Einar Sparby joined another family site: Mummon sukupuu Web Site
Thor Einar Sparby joined another family site: Nyborg Web Site
Jan 20, 2017
Thor Einar Sparby joined another family site: Ek och Axevik Släkten
Kari Kuneinen joined another family site: Ipikan sukusivusto
Raimo Rantanen published new versions of the Kaariainen-Rantanen suku and Vaara-Tervo family trees from the Family Tree Builder.
Thor Einar Sparby joined another family site: Mørck-Olsen-Mærli-Dæhli
Thor Einar Sparby joined another family site: Fridh Web Site
Thor Einar Sparby joined another family site: Momb Web Site
Jan 19, 2017
Thor Einar Sparby joined another family site: vik Web Site
Jan 18, 2017
Raimo Rantanen added the photo Untitled-4 to album Family photos
 
Thor Einar Sparby joined another family site: Slekt anno 2009 Web Site
Jan 17, 2017
Raimo Rantanen published new versions of the Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 and Vaara-Tervo family trees from the Family Tree Builder.
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001953