Welcome
Olen tämän sivuston perustaja Raimo Rantanen .

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perhekuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa here ottaaksesi yhteyttä.
Our family tree is posted online on this site! There are 9566 names in our family site.
Tämä sivusto on päivitetty viimeksi May 29 2016 ja sillä on 58 rekisteröitynyttä käyttäjää. If you wish to become a member too, please click here.   Viihtymisiä!

Ottakaa oppia menneistä ajoista! Valitkaa oikea tie ja kulkekaa sitä, niin löydätte rauhan. (Jer. 6:16)

Ei kaikki vanha ole pois hylättävää, eikä kaikki uusi tervetulleeksi toivotettavaa. Ei kaikki vanha ole myöskään säilyttämisen arvoista, eikä kaikki uusi torjuttavaa. On sanottu, että historia toistaa itseään. Oli miten oli, joka tapauksessa historiasta voidaan oppia, ja paljon viisautta on sillä, joka ei sulje korviaan kokeneilta.

Me voimme hyväntahtoisesti hymyillä menneitten sukupolvien yksinkertaisuuksille, mutta muistakaamme, että tulevat polvet hymyilevät meille. Menneet sukupolvet ovat sälyttäneet päällemme taakkaa, mutta ovat välittäneet paljon siunaustakin. He ovat kulkeneet tiensä, ojentaneet viestikapulan, me jatkamme siitä, mihin he jäivät. Isiemme historia on meidän historiaamme. Siksi kohtelemme sitä niin kuin muutakin omaamme.

Jokainen sukupolvi omalla viestiosuudellaan tekee omat löytönsä. Niistä parhaat se haluaa välittää lapsilleen Tavara ja muu aineellinen jää ilman muuta välittämättäkin. Mutta entä itse elämisen perusteet, sisältö ja tavoitteet eli kaikki se, mikä elämässä on tärkeintä? Katoavaisuuden virrassa kaikki hapuilevat alleen jotakin kestävää. Pitävän otteen voi saada vain virran ulkopuolelta.

Elämä on tie. Sinulla on vain menolippu, ei edestakaista. Kuljet vain kerran. Jokaisen tie vie varmasti päämääräänsä, mutta mihin? Suunta on tärkeämpi kuin vauhti. Jumalan elämällesi asettama tarkoitus toteutuu vain sillä tiellä, missä seurataan Kristusta. Vain sillä tiellä taivas-päämäärä saavutetaan. Tämä polku on viitoitettu.Tämä tie on hyvä. "Käykää sitä", viestivät edesmenneet uskovaiset meille. Kaiketi sinullekin on tällainen viesti annettu.

Keijo Rainerma (2008), Sana päivääsi, Kustannus Oy Uusi Tie 


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Today
Janne Esa Sakari Sjöstedt joined another family site: Assafsson Web Site
May 27, 2016
Kari Kuneinen joined another family site: Kilpion Kaukon sukuhistoria Web Site
May 26, 2016
Raimo Rantanen published a new version of the Vaara-Tervo family tree from the Family Tree Builder
May 25, 2016
Reijo Anttonen joined another family site: Companion Web Site
May 24, 2016
Kari Kuneinen joined another family site: Myllyharju Web Site
May 23, 2016
Raimo Rantanen published new versions of the Vaara-Tervo, Rantanen-Hobin, Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48 and Kaariainen-Rantanen suku family trees from the Family Tree Builder.
Øyvind Nord joined another family site: Løken Web Site
May 22, 2016
Bo Kihlgast Nielsen joined another family site: Erinko / Estreich
Raimo Rantanen published new versions of the Kaariainen-Rantanen suku and Rantanen-Hobin family trees from the Family Tree Builder.
Tapio Mäkinen joined another family site: Companion Web Site
Eero Ignatius joined another family site: Gabriel-Lawton Web Site
Tapio Mäkinen joined another family site: Hokkanen Suku
May 21, 2016
Raimo Rantanen published new versions of the Raimo V A Rantanen - 2011-08-16 11-54-48, Kaariainen-Rantanen suku and Rantanen-Hobin family trees from the Family Tree Builder.
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001726