Welcome
Mijn naam is Ben van Griethuysen , en ik ben begonnen met deze site.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een geweldig systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een prive site te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Veel dank ben ik verschuldigd aan mijn schoonvader Ir. O.B. Schrieke, die het leeuwen aandeel voor het vergaren van heel veel gegevens over de stambomen Schrieke en van Baarda bijelkaar heeft gezocht. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 16422 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op May 5 2016 en heeft momenteel 209 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Ben van Griethuysen updated the details of Graaf Boudewijn IV \"Met de schoone baard\" van Vlaanderen , Gravin Adelheid Adélaïde Graaf Van Aargau En Auxerre Graaf Van Parijs (geboren van Tours) , Ridder Willem I van Teijlingen van Brederode , Arie Arijsz Noordam and 137 other people in family tree dsof4d_519619vp7dd4f1ee29d51f1
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0004795