Welcome
Jeg heter Morten Dag Staurung(Andersen) og jeg startet dette webstedet.
Dette webstedet ble opprettet ved bruk av MyHeritage.com. Dette er et flott system som lar alle som deg og meg opprette et websted for familien, selv publisere slektstrær og dele bilder på internett.  Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger om dette webstedet, vennligst klikk her for å kontakte meg.

Vårt slektstre er publisert direkte på denne siden! Det finnes 141166 navn på vår nettside. Ellers har dette vokst til langt mer enn et vanlig slektstre.

Utgangspunket mitt var Hans Peder Magnus Andersen, vår første Sjøfartsdirektør's egne notater fra sine aner i Larvik, Tjølling ja hele Vestfold. Han skriver selv i sin bok 70 års tilbakeblikk utgitt på eget forlag: Min far Morten Andersen Skaara var yngst av flere barn og den første sjømann i 11 kjente slektsledd av bønder i Vestfold. Disse har han tatt med i sin scrapbok som befinner seg på NORSK MARITIMT MUSEUM på Bygdøy i Oslo. Magnus "Viking" som han også ble kalt var fetter til vår oldefar på farsiden, samtidig som han giftet seg med oldefars søster , sin kusine.  Jeg har forsøkt å bruke "Tjøllingbøkene" som mal, men distriktet er fullt av slektsgranskere så "treffene" har vært mange. Videre har vi på spinnersiden en masse slekt i Eidskog kommune og Hedmark for øvrig. Her har Eidskogsbøkene vært en hjelp ved siden av slektens notater, men også her har jeg truffet mange "forskere". Deriblandt en studie av overlevelsesevnen til innvandrer på "Finnskogen"

Men interessen for Norges eller Nordens historie har også preget mine valg. Dermed er det konglige, geistlige og andre menn og kvinner som har satt spor i historien, som  preger store deler av mitt tre.Laughing Det har vært interessant å se hvordan Norden tross alt henger sammen. Tøft har det nok vært for den "jevne nordmann" å leve i en "provins" av Danmark og Sverige gjennom flere hundre år. Skal jeg trekke frem det gjeveste, må det bli at treet bekrefter: Det fantes et NORGE før unionstiden og flere av grenene går tilbake til Vikingtiden.

Dette webstedet ble til sist oppdatert May 24 2017 og det har for tiden 106 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click her.   Hygg deg!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
May 23, 2017
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Lady Frances Grey (født Brandon) in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Mary av Frankrike (født Tudor) in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) added Prisesse Märtha Sofia Lovisa Dagmar Thyraa Kronprinsesse av Norge (født av Sverige) , Kong Olav 5. av Norge , Maud Charoltte Mary Victoria Dronning Maud av Norge (født Prinesse av Storbritannia og Irland) , John Frederick, Duke of Brunswick-Lüneburg and 7 other people to family tree: Staurung(Andersen) Family Tree
Morten Dag Staurung(Andersen) updated the details of Anne Marie (Berthe Marie) Eftang, Guri / Eftang Tj (født Olsdatter) , Prisesse Märtha Sofia Lovisa Dagmar Thyraa Kronprinsesse av Norge (født av Sverige) , Kong Olav 5. av Norge , Maud Charoltte Mary Victoria Dronning Maud av Norge (født Prinesse av Storbritannia og Irland) and 21 other people in family tree Staurung(Andersen) Family Tree
May 22, 2017
Christer Björk joined another family site: Stefan Karlstedt Web Site
Christer Björk joined another family site: Holmes Web Site
May 21, 2017
Morten Dag Staurung(Andersen) joined another family site: MANFRIN Web Site
Ingulf Tore Presthus joined another family site: MOIR Web Site
May 20, 2017
Øystein Fredrik Barth-Heyerdahl created a new family site: Wiig Web Site
May 19, 2017
Hans Anders Kjærås joined another family site: Fadum Web Site
May 17, 2017
Ingulf Tore Presthus joined another family site: Familien Høves slektninger
Ingulf Tore Presthus joined another family site: Our Family Tree Web Site
May 16, 2017
Ingulf Tore Presthus joined another family site: Watson Web Site
Lene Mo submitted a request to become a member.
May 13, 2017
Jan Engelstad joined another family site: Kvåle-Hervik-familien
May 12, 2017
Eva Kristoffersen joined another family site: McCurdy-Lund Family Website
Eva Kristoffersen joined another family site: Babcock Family Website
Wenche Berg updated her profile.
May 10, 2017
Morten Aasen joined another family site: ROBBINS Web Site
Ove Tajet joined another family site: Jacobsen Web Site
May 05, 2017
Bjørn Ranum joined another family site: Indseth/Høsøien slektstre Web Site
Apr 30, 2017
Morten Dag Staurung(Andersen) updated the details of <Private> av Danmark and første danske samlingskonge Gorm den gamle Knudsson av Danmark in family tree Staurung(Andersen) Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0020446