Welcome
Jeg heter Morten Dag Staurung(Andersen) og jeg startet dette webstedet.
Dette webstedet ble opprettet ved bruk av MyHeritage.com. Dette er et flott system som lar alle som deg og meg opprette et websted for familien, selv publisere slektstrær og dele bilder på internett.  Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger om dette webstedet, vennligst klikk her for å kontakte meg.

Vårt slektstre er publisert direkte på denne siden! Det finnes 147293 navn på vår nettside. Ellers har dette vokst til langt mer enn et vanlig slektstre.

Utgangspunket mitt var Hans Peder Magnus Andersen, vår første Sjøfartsdirektør's egne notater fra sine aner i Larvik, Tjølling ja hele Vestfold. Han skriver selv i sin bok 70 års tilbakeblikk utgitt på eget forlag: Min far Morten Andersen Skaara var yngst av flere barn og den første sjømann i 11 kjente slektsledd av bønder i Vestfold. Disse har han tatt med i sin scrapbok som befinner seg på NORSK MARITIMT MUSEUM på Bygdøy i Oslo. Magnus "Viking" som han også ble kalt var fetter til vår oldefar på farsiden, samtidig som han giftet seg med oldefars søster , sin kusine.  Jeg har forsøkt å bruke "Tjøllingbøkene" som mal, men distriktet er fullt av slektsgranskere så "treffene" har vært mange. Videre har vi på spinnersiden en masse slekt i Eidskog kommune og Hedmark for øvrig. Her har Eidskogsbøkene vært en hjelp ved siden av slektens notater, men også her har jeg truffet mange "forskere". Deriblandt en studie av overlevelsesevnen til innvandrer på "Finnskogen"

Men interessen for Norges eller Nordens historie har også preget mine valg. Dermed er det konglige, geistlige og andre menn og kvinner som har satt spor i historien, som  preger store deler av mitt tre.Laughing Det har vært interessant å se hvordan Norden tross alt henger sammen. Tøft har det nok vært for den "jevne nordmann" å leve i en "provins" av Danmark og Sverige gjennom flere hundre år. Skal jeg trekke frem det gjeveste, må det bli at treet bekrefter: Det fantes et NORGE før unionstiden og flere av grenene går tilbake til Vikingtiden.

Dette webstedet ble til sist oppdatert Jan 22 2018 og det har for tiden 110 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click her.   Hygg deg!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Eva Kristoffersen joined another family site: Nystrøm/Carlsen Web Site
Anne Lilly Hansen joined another family site: Slektene Hauge og Arntsen's nettside
Eva Kristoffersen joined another family site: Christenson Family Site (23andMe)
Eva Kristoffersen joined another family site: Eklund Web Site
Eva Kristoffersen joined another family site: Nielsen Web Site
Eva Kristoffersen joined another family site: Granerød Mølleskog
Jan 21, 2018
Morten Strøm joined another family site: Olsen Web Site
Christer Björk joined another family site: Rosholm Web Site
Jan 20, 2018
Jørgen Aabech joined another family site: Haugen & Iversen
Jan 19, 2018
Jorunn Irene Solem joined another family site: Hovengen Web Site
Eva Kristoffersen joined another family site: Jensen Web Site
Jan 17, 2018
Eva Kristoffersen joined another family site: Fossland Web Site
Arve Nordlie joined another family site: Hanne sin slektsside
Eva Kristoffersen joined another family site: Spanish Armada Web Site
Eva Kristoffersen joined another family site: Rick Hanson Family Web Site
Snefrid Bratlie joined another family site: Feiring777
Jan 15, 2018
Hans Anders Kjærås joined another family site: Granerød Mølleskog
Øystein Fredrik Barth-Heyerdahl joined another family site: Granerød Mølleskog
Morten Dag Staurung(Andersen) added a photo of Sverre I Sigurdsson av Norge (DA27) :
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Sigurd II Haraldsson Munn (DA28) in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) updated the details of Konge Sigurd I I Magnusson Jorsalfare, Kong sammen med sine brødre Øystein og Olav fra 1103 Enekonge fra 1123 av Norge 1103-1130, Tienden ble innført og Stavanger bispedømme opprettet , Kristin "Skakke" Ormsson 1es (født Sigurdsdatter) , Eldrid Brynjulfsson Aga (født Erlingsdatter) , Magnus V Erlingsson and 19 other people in family tree Staurung(Andersen) Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0022401