Welcome
Jeg heter Morten Dag Staurung(Andersen) og jeg startet dette webstedet.
Dette webstedet ble opprettet ved bruk av MyHeritage.com. Dette er et flott system som lar alle som deg og meg opprette et websted for familien, selv publisere slektstrær og dele bilder på internett.  Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger om dette webstedet, vennligst klikk her for å kontakte meg.

Vårt slektstre er publisert direkte på denne siden! Det finnes 148455 navn på vår nettside. Ellers har dette vokst til langt mer enn et vanlig slektstre.

Utgangspunket mitt var Hans Peder Magnus Andersen, vår første Sjøfartsdirektør's egne notater fra sine aner i Larvik, Tjølling ja hele Vestfold. Han skriver selv i sin bok 70 års tilbakeblikk utgitt på eget forlag: Min far Morten Andersen Skaara var yngst av flere barn og den første sjømann i 11 kjente slektsledd av bønder i Vestfold. Disse har han tatt med i sin scrapbok som befinner seg på NORSK MARITIMT MUSEUM på Bygdøy i Oslo. Magnus "Viking" som han også ble kalt var fetter til vår oldefar på farsiden, samtidig som han giftet seg med oldefars søster , sin kusine.  Jeg har forsøkt å bruke "Tjøllingbøkene" som mal, men distriktet er fullt av slektsgranskere så "treffene" har vært mange. Videre har vi på spinnersiden en masse slekt i Eidskog kommune og Hedmark for øvrig. Her har Eidskogsbøkene vært en hjelp ved siden av slektens notater, men også her har jeg truffet mange "forskere". Deriblandt en studie av overlevelsesevnen til innvandrer på "Finnskogen"

Men interessen for Norges eller Nordens historie har også preget mine valg. Dermed er det konglige, geistlige og andre menn og kvinner som har satt spor i historien, som  preger store deler av mitt tre.Laughing Det har vært interessant å se hvordan Norden tross alt henger sammen. Tøft har det nok vært for den "jevne nordmann" å leve i en "provins" av Danmark og Sverige gjennom flere hundre år. Skal jeg trekke frem det gjeveste, må det bli at treet bekrefter: Det fantes et NORGE før unionstiden og flere av grenene går tilbake til Vikingtiden.

Dette webstedet ble til sist oppdatert June 24 2018 og det har for tiden 112 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click her.   Hygg deg!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Frode Kjær joined another family site: Heidi Kristiansens slektstre Web Site
June 21, 2018
jan erik hansen joined another family site: Leon Web Site
Morten Strøm joined another family site: Petter Børkeeiet
June 18, 2018
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Carl Scheel af Brahe in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Henrik Scheel af Rosenkrantz in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Eleonore Caroline Scheel in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Jørgen Christian Julius Vilhelm Bruun in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Grethe Hansen (født Svendsdatter) in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Christen Hansen in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) tagged Samuel Hansen Christensen in 1 photos
 
Morten Dag Staurung(Andersen) added Sigfred Victor Scheel af Brahe , Axel Scheel af Brahe , Carl Scheel af Brahe , Henrik Scheel af Rosenkrantz and 51 other people to family tree: Staurung(Andersen) Family Tree
Morten Dag Staurung(Andersen) updated the details of Jørgen Christian Julius Vilhelm Bruun , Sigfred Victor Scheel af Brahe , Axel Scheel af Brahe , Carl Scheel af Brahe and 59 other people in family tree Staurung(Andersen) Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0023526