Welcome

Velkommen til  Steinar Høseggen s slektsregistreringer, og vær velkommen til å gå igjennom slektstreet. Dersom du er i slekt med noen av de som er registrert, vil du finne mange interessante tråder bakover i tid.

I tillegg til mitt eget slektstre, har jeg også slektsregistreringer om min kjære Grete Komissar. Selv som det er sparsomt med opplysninger om hennes slekt, har vi funnet en slektstråd som viser at vi i 12. slektsledd har samme ane.  Gretes slektstre vil du kunne lese ved å klikke på <privat> Komissar.

Min mors, Marit Bye, slekt er i hovedsak fra Namdalen, og med forholdsvis mange registreringer bakover til 1650-1700. Her er vi innom store Namdals-slekter som Ekker, Seem, Strand, Romstad, o.fl, men også tråder til slekter i Snåsa, Verdal og Jemtland.

Min fars, Rolf Olav Olsen, slekt føler jeg har sitt tyngdepunkt i Røros, f.eks i slektene Høsøien og Galåen, og andre kjente slektsnavn fra Røros. Men det er også tråder til andre kommuner i Sør-Trøndelag: Byneset, Skaun, Melhus, Gauldal, Holtålen, samt Tynset, Kvikne, Folldal, Vestlandet og Jemtland.

Slektstreet viser også noen lange slektstråder bakover i tid. Disse må karakteriseres som usikre, men er veldig interessante å kunne avklare. F.eks om våre aner i Jemtland virkelig var etterkommere av Harald Hårfagre.Smile

Jeg er også interessert i å få melding om feil og suppleringer. Vennligst klikk here for å kontakte meg hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger for dette webstedet. Family tree summary>

Dette webstedet ble til sist oppdatert Mar 16 2018 og det har for tiden 102 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.  

Hygg deg!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Mar 13, 2018
Thor Einar Sparby joined another family site: Møller Web Site
Mar 12, 2018
Morten Aasen joined another family site: Bråten Web Site
Mar 11, 2018
Steinar Høseggen added Ingebrigt Karlsen GRONG and NN SIGGEM to family tree: steinar
Steinar Høseggen tagged Margrethe Henriksdatter RØNNOW (born SIGGEM) in 1 photos
 
Steinar Høseggen tagged Tønne Vernersen PARSBERG in 1 photos
 
Steinar Høseggen updated the details of Ingebrigt Karlsen GRONG , Karen Anna Andersdatter GRONG (born FOSSLAND) , Anders Anderson FOSSLAND , Markvard van SIGGEM and 18 other people in family tree steinar
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0007188