Welcome
Mitt namn är Kim Griffiths och jag startade denna släktplats.
Släktplatsen skapades med hjälp av MyHeritage.com. Det är ett fantastiskt system som gör det möjligt för alla att skapa en webbplats för släkten, publicera egna släktträd på Internet och dela med sig av sina bilder. Om du har kommentarer eller feedback till denna släktplats, klicka här för att kontakta mig.
Vårt släktträd har skickats till denna webbplats! Det finns 1132 namn i vår släktplats.
Släktplatsen uppdaterades senast den Jan 21 2017 och har 68 registrerad(e) medlem(mar). If you wish to become a member too, please click här.   Mycket nöje!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Today
Kim Griffiths tagged Berndt "Berendt" Aulin in 1 photos
 
Kim Griffiths tagged Sven Aulin in 1 photos
 
Kim Griffiths tagged Per Bering in 1 photos
 
Kim Griffiths added <Private> Pontén , Greta Pontén , Signe, Anna, Jubiléa Pontén (born Theorin) , Knut, Eric, Rudolph Pontén and 22 other people to family tree: Forsberg och Lundberg
Kim Griffiths added 46 photos to album Familjebilder
View more
 
Play slideshow
 
Kim Griffiths updated the details of Berndt "Berendt" Aulin , Sven Aulin , <Private> Griffiths , <Private> Slack (born Griffiths) and 91 other people in family tree Forsberg och Lundberg
 
View older news
News articles
Babies:Troligen har vi blivit föräldrar...
Posted by: on July 13 2010 09:52

Efter fem år och 2 månader läser jag på en sida om adoptioner att vårt loggindatum i ett land långt borta finns med för dem som ska bli föräldrar! Vilken dag!

Jag visste att den 13:e var mitt turnummer, och nu är det återigen bevisat. Jag hoppas verkligen att detta rykte är sant.

0 Comments|2 Views|View full article
Other:thriathlon
Posted by: Ewa Charlotta Wahlberg on July 4 2010 21:58

Thriatlon 3/7 i Säter ;Hampus Horndahl deltog och kom på silverplatsSmile i sin åldersgrupp(14-15) i 30 graders värme..Det var första deltävlingen av fyra i svenska cupen i Thriathlon. I sprintstafetten kom deras lag på bronsplats.

Nästa helg är det dags igen, i Örserum ,(10/7) då kommer farmor och farfar vara med.

Vid datorn/Eva

0 Comments|4 Views|View full article
Visits
0000865