Viewed this profile
0000100
 

Edith Margrethe Melchiorsen

Gender:Female
Age:70's
Country:
 Sweden
Joined:March 29 2012 (4 years ago)

Site memberships

Nim Web SiteMember, since Mar 29 2012
Comments:
Anne Grethe Larsen Hej Edith! Du kender ikke mig, men Fritz kender mig, jeg er en niece og opdraget af hans faster Erna på Læsø. Jette Nimm kontaktede mig og søgte Fritz es slægt på Læsø. Vi fandt ud af, at vi havde samme aner.
I dag løb jeg på Anny, og fik en lille snak med hende, hun og Preben bor stadig her i byen. Hun ser ikke meget til jer, I bor vist i Sverige. Mange hilsener til jer begge fra Anne Grethe.

Vi har fundet ud af, at slægten vist udspringer i en præsteslægt,Trygge på Utterøe i Nord Trøndelag, Norge. Der fandtes en pastor Anders Melchiorsen i Trygge slægten, og også en Karen Kock, som skulle være min 4 gange tip oldemor, hvis det ellers er den samme Karen Kock. Hun var gift med Niels Nielsen Kirchemoe, som blev stamfader til mange af os på Læsø.
Han kom til øen i 1720 og blev begravet på min fødselsdag.
3 years ago
Anne Grethe Larsen Tak for din hilsen, det var hyggeligt. Jeg skal også nok hilse kusinen til Fritz, Anna Krestine som bor i Vodskov. Deres Henriette og John og Idas Martin er gift og har været ansat på sømandshjemmet i Sisimiut, Grønland, vi holdt jul deroppe sammen for et par år siden. På mandag rejser jeg til Læsø og bor ved min kusine Anna Marie. Ha en god dag. Hilsen fra Anne Grethe.
3 years ago
Edith Margrethe Melchiorsen God tur til Læsø , det er ca 25 år siden jeg har besøgt Læsø , vi snakes ved
Fritz
3 years ago
Jette Nim Kære Edith og Fritz
Mange tak for billederne fra Michalas fødselsdag. Det var en hyggelig dag.
Knus
Jette
3 years ago
Edith Margrethe Melchiorsen Hej Jette. Vi syntes at det var en rigtig dejlig og hyggelig dag, og det lød da også som om at alle havde det rart, sådan som snakken den gik. Det var også dejligt at se din familie igen.Jeg er på arbejde i øjeblikket, og på fredag skal vi have besøg af Michala, det bliver hyggeligt.Knus Edith og Fritz
3 years ago