Viewed this profile
0002638
 

Even Emil Haugereid

Gender:Male
Age:70's
Country:
 Norway
Joined:October 14 2011 (4 years ago)
Even Emil is an active member of the site Kare Johan Henriksen Web Site
Even Emil visited 2 times, last visit on February 11 2013 (3 years ago)

Other site memberships (by number of visits)

Haugereid Web SiteSite manager, since Oct 14 2011
Allgot Web SiteMember, since Nov 1 2011
skjulestad Web SiteMember, since Jan 9 2012
THORSON WANDEL FamilyMember, since Apr 11 2012
Juvik-familiens websideMember, since Oct 19 2011
Gikke Web SiteMember, since May 18 2012
STRAND Web SiteMember, since July 6 2012
Haugen og AlfheimMember, since Oct 27 2011
Melvold-families websideMember, since Nov 4 2011
Jan H Zahl Web SiteMember, since Dec 11 2011
And 246 more »
Comments:
ellen kristin hansen Hei Even!
Dette er svigerfar til min kusine. Har selv notert at han er født i Kragerø, men forstår nå at det ikke er tilfelle. Godt og få bekreftet riktig data. Vet ikke helt hvordan jeg har opplysningene om denne personen, men sannsynligvis har det skjedd gjennom Sverre Martinsens oldebarn, Jesper Thommesen, som også driver med slektundersøkelser.
Hilsen Ellen fra Skien
4 years ago
Henning Jørgensen Kan se ut som samme person, men avvik i dødsdato og barna stemmer ikke. Vennlig hilsen Sverre Jørgensen
4 years ago
Steinar Høseggen Hei Even
Jeg ser at du har registrert Guru Hansdatter Gran som datter av Hans Johansen Grøn. Hans J Grøn hadde to døtre med Ingeborg Iversdatter Munthe, Anne og Maren, men ikke Guru. Har du opplysninger som bekrefter at Hans er Gurus far, Jeg tviler sterkt.
Hilsen Steinar
4 years ago
Linnea Marita Bratgjerd Hei!
Jeg har bekreftet deg som slekt på min mann side Gustavsen slekten fra Tvedestrand, nærmere Østerå. Så må jeg le litt for jeg bekreftet deg på min side "Maxwell slekten" fra Skotland. Er du i slekt med både min mann og meg eller er det andre familiemedlemmer du har i ditt tre?
Vennlig hilsen
Linnéa Bratgjerd
4 years ago
Hans Tore Larsen Heisan!
Det var da voldsomt til slekt vi fikk treff i! Jeg er jo fra Lofoten, hvor kommer du fra?

Mvh
Hans Tore Larsen
4 years ago
Even Emil Haugereid Hei,
Prosjektet her på MyHeritage er tre gedcom-importer fra geni.com. Med de importene fulgte det med mye mer enn jeg hadde regnet med, og mye, mye mer enn det min svigersønn og jeg hadde lagt inn. De tre importene gjelder slekten min som er fra sørlandet og Vestfold, slekten til min kone som er fra Innherred i Nord-Trøndelag og slekten til min svigersønn som er finnmarking med en far fra Vest-Agder. Jeg bor nå i Lierne i Nord-Trøndelag.
Mvh
Even Emil Haugereid
4 years ago
Sidsel Elvestad Hei Even! Jeg er helt ny her inne, og nå dukker navnet ditt opp med treff på min mann Rolf Henning Ovesen f. 1957, kan det stemme at du er i slekt med han?
3 years ago
Even Emil Haugereid Hei,
Det er min kone som er i slekt med din mann. Forbindelsen er slik: Anne Margrete Hembe Haugereid, Min kone, Peter Magnus Hembre, hennes far, Marie Petrine Hembre, hans mor, Peter Magnus Wist, hennes far, Petter-Olaus Jonsen Oxaal, hans far, Johan Jonsen Oxaal, hans bror, Jonetta Johansdatter Jule, hans datter, John-Petter Kristiansen, hennes sønn, Signe Mathiesen, hans datter, Leif Mathiesen, hennes sønn, Reidun Aida Ovesen, hennes datter, Rolf Henning Ovesen, hennes sønn og din mann.
Håper detteb stemmer.
Mvh Even
3 years ago
Kenneth Holan hei, du må rydde opp i Björngård? Sivert og to til er ikke barn av Rollaug og Randi, da de er födt för sine foreldre isåfall, noe som jeg trodde var umulig? mvh Kenneth
3 years ago
Even Emil Haugereid Hei,
Dette er et område jeg vet lite om, men jeg skal se nærmere på det når jeg får tid.
3 years ago
Oddvar Johansen Prøv på denne nettsiden og "Du er ikke medlem"

http://www.myheritage.no/site-family-tree-202860351/johansen?familyTreeID=4

Mvh. Oddvar Johansen
2 years ago
kristin roca Hello! I was hoping you can tell me if you or your wife is related to my 5th great grandfather Bernt Einersen Y Boroya? His daughter Evine Susanne is my 4th great grandmother who immigrated to USA with her husband Ole Hansen. I have much information and photos on our family once here in America I just need help with trying to find any living relatives in Norway. I tried to contact you via geni.com with no luck. Thank you! My email is kristinroca@aol.com

Kristin Gaffney-Roca
West Sacramento,CA
2 years ago
Truls Braatøy Hei, Jeg lurte på om du kan fortelle meg hvor farmor/farfars mellomnavn Frøyland kommer fra? Min farmor Bertha Amalie Smith het som gift Frøyland Nielsen. Ville være meget takknemmlig om du viste det. Forøvrig døde farmor i 1963.
Mvh Truls Braatøy. E-mail truls@braatoy.no
2 years ago