Viewed this profile
0000419
 

Søren Munk

Gender:Male
Age:80 or above
Country:
 Denmark
Joined:July 9 2011 (4 years ago)
Søren is an active member of the site Erik Melgaard Lyngsø
Søren visited 6 times, last visit on July 8 2013 (2 years ago)

Other site memberships (by number of visits)

SPM Web SiteSite manager, since July 9 2011
Smidth Web SiteMember, since Jan 11 2012
Jakobsen-Pedersen Web SiteMember, since Oct 4 2012
Villefort Web SiteMember, since May 1 2012
Nielsen Web SiteMember, since Jan 15 2012
WerkmannMember, since Apr 9 2012
Lauritsen Web SiteMember, since Feb 12 2012
Familien KrogMember, since June 22 2012
loneJensen Web SiteMember, since Apr 20 2012
Nielsen - Andersen Web SiteMember, since May 6 2012
And 40 more »
Comments:
Helle Kjærgaard Hej Søren!
Jeg har et problem, når slægtstræet vises er der store mangler kontra det jeg har indtastet, feks, mangler der data på personer og en person ses ikke i træet,har prøvet at slette personer og indtasten dem igen, intet hjælper. Jeg er ikke herre over hvad der bliver vist i slægtstræet eller er jeg? Har du haft disse problemer? Jeg ser at ved visse personer står der PRIVAT (ønsker ikke data oplyst el. personen lever endnu). Kan man selv sætte Privat på hvis man ønsker det, eller gør systemet det automatisk ? Havde det været et dansk program kunne man lettere komme i kontakt med firmaet. Jeg er ret ny fik slægtsforskningsprogrammet omkring 1-10-2011 har ellers været meget glad ved My Heritage letter ens arbejde meget og får kontakt med mange personer.
Håber på nogle svar.
Med venlig hilsen
Helle Kjærgaard
Mail: hekj@post3.tele.dk Hvis du hellere vil bruge den, lettere at overskue end dette lille felt at skrive i .
4 years ago
Helle Kjærgaard Hej Søren!
Problemet er løst.
Så pludselig at My Heritage com. var koblet fra, hvorfor nu det, dette måtte være problemet. Gik ind i siden "Se rapport". Her kunne jeg se, at der havde været fejl 4 gange (kunne være udfald i netforbindelsen- det sker enkelte gange, da jeg har trådløs forbindelse.
Det kan også være en anden ting, jeg har taget lidt let på. Under indtastning kommer der en gang imellem en rubrik op. "Udgiv dette projekt" ja eller senere, ofte når jeg har travlt vælger jeg senere. Så de indtastede ligger nok og venter, på at jeg vælger "Udgiv dette projekt" ja.
Under Udgiv til Heritage com. er der et felt Aktiver automatisk udgivelse (den har jeg aktiveret) Nu køre alt efter bogen. Mange tak for hjælpen. Ja programmet skjuler nogle personer automatisk (levende personer), men det skulle jo ikke gælde for mig og den familie der er inviteret. Det gør det heller ikke nu.Det med de grå felter er når feks. du går ind for at se,var du inviteret, kan du se det hele, vil jeg tro. Du må gerne blive medlem, hvis du ønsker det, da vi har mange Smart Matches, der står lige nu 24 fra dig af til godkendelse, jeg skal have set på. Jeg vil bruge din ide med at gå ind i redigerings billedet og ind i mere. Jeg vil slutte, skønt jeg har flere spørgsmål.
Mange tak for hjælpen
Med venlig hilsen
Helle Kjærgaard
4 years ago