Viewed this profile
0003170
 

Morten Dag Staurung(Andersen)

Gender:Male
Age:60's
Country:
 Norway
Joined:January 26 2011 (5 years ago)
Morten Dag is a member of the site nyborg-karlsen Web Site

Other site memberships (by number of visits)

Staurung(Andersen) Web SiteSite manager, since Jan 26 2011
Egede-Nissen Web SiteMember, since Sep 15 2011
Ryggeslekter Web SiteMember, since Jan 13 2013
Monica JärundMember, since Mar 17 2012
Slektstre Valstad Web SiteMember, since Mar 27 2013
Dåpan og HenriksenMember, since Sep 19 2011
Faye-Røed Web SiteMember, since Sep 17 2011
Slekt - 1 Web SiteMember, since Sep 28 2012
Andresen Web SiteMember, since Mar 31 2015
Svein og Torills slektMember, since Nov 4 2011
And 323 more »
Comments:
Dag Flynn Fjellstad Hei Morten, sitter med noen treff som jeg gjerne skulle gjort mere med. Navn er ikke like men jeg ser det er samme familien. mor, far søsken mm. Bør dette da godtas eller ikke? Når det gjelder årstal, fødsels dato er det vel noe anderledes?
Dag
4 years ago
Anne Lilly Hansen ser du er i samme slekt som min oldemor Maren Solbergskauen i Hærland. Der er også navnene litt forskjellig, men du har med min bestefar Fritjof Hansten Hansen. Interessant å vite hvor han kommer inn i din slekt. mvh Anne
3 years ago
Jon Thoresen Hei Morten Dag.
Jeg har tittet litt overflatisk på forbindelsen mellom våre slektstrær slik det fremkommer gjennom "Smart Match"-funksjonen. Det viser seg da at våre slektssystemer tangerer hverandre på vidt forskjellige grener av mine slektsgrener. De eldste, f.eks. Aun "den gamle" og Ivar Hakonsen Varg (500-tallet frem til 1100-tallet) og andre har direkte linjer ned til min far, mens de noe yngre forbindelser som Jon Alvsen Kamp (1400 - 1500-tallet) har direkte linjer til en av mine svigersønner, Asbjørn Paulsen, mens de ferskeste forbindelseslinjer f.eks. Ramlet, Esketveit, Lauvrak og Løddesøl (1500-1700-tallet) har linjer til en av mine tanters svigerfamilie, Vestermoen, som nok har de mest sannsynlige felles grenselinjer mot ditt område.
Dette er jo svært summarisk, og hvis du ønsker nærmere detaljer om f.eks. "Westermoensiden", står jeg gjerne til tjeneste.
Vennlig hilsen
Jon
3 years ago
Reidun Anne Marie Krogh gift Engh Hei, Er vi i samme slekt? Min oldefar Anders Larsen Krog(h) Var født i Eiker på gården Krog Hans far var Lars Johansen Skistad og hans mor kom fra Krog,den utgjør idag en del av Mjøndalen sentrum.
3 years ago
Morten Dag Staurung(Andersen) Kommer dessverre ikke inn på mitt tre: Error: Feil på siden. Men han hadde kanskje aner fra Loe i Eiker. Loslekten på 1500 -1600 er direkte aner på min fars side.
3 years ago
Kari Berit Rygge Hallo Morten.
Malmerslekten er faren til min mor, så jeg lurer på hvor du kommer inn i familien. Det er jo så mange grener.
Hilsen Berit
3 years ago
Morten Dag Staurung(Andersen) En gren av Eidskogslekten som for min del havner på Liåsen Eidskog hvor min mormor er født.
3 years ago
Bjørg Rustad Gudmundsen Hei Morten! Jeg ser at du matcher min mor Inger-Johanne Rustad(født Andersen-Berg) og min mormor Else f.Arnesen. Hvilken forbindelse har jeg til deg og event. Har du mer informasjon om denne slekten. Startet mitt slektstre for ca 1 måned siden og er veldig interessert i mer info. Mvh Bjørg
2 years ago
aud bjørnstad Hvilken forbindelse har du med Anders Madsen, Modum født 1802? Hvem er hans etterfølgere i din slekt? Aud
2 years ago
Morten Dag Staurung(Andersen) Jeg har ingen link til hans etterslekt, men en masse tilbake i tid.
2 years ago
Tor Egeberg Du har Olaug Finnsen Ekornhol (født Sørensdatter) i ditt tre. Hun er min 6 direkte ane. Har du noe mere om denne grenen?
one year ago
Morten Dag Staurung(Andersen) Moren Borild var også gidt med Per Embretsen Trauten 1671 1719. Eller er dette en "blindtarm"
one year ago