Viewed this profile
0001517
 

Janet van de Reep

Gender:Female
Age:60's
Country:
 Canada
Joined:January 22 2011 (5 years ago)
Janet is an active member of the site Diehl Web Site
Janet visited 39 times, last visit on January 5 2016 (3 months ago)

Other site memberships (by number of visits)

van de Reep Web SiteSite manager, since Jan 22 2011
van der Ende Web SiteMember, since Dec 2 2012
Drissen-vRieljr Web SiteMember, since Apr 12 2011
Sleen van der, met dubbel E en een Nico op het eindMember, since Mar 11 2012
van Griethuysen Web SiteMember, since Aug 23 2012
PRONK-VAN DEN BREE-MOLENWIJK-de RUITERMember, since Jan 10 2012
De Groot FamilyMember, since Oct 3 2011
Poolsterhof Web SiteMember, since Mar 3 2013
Web Site Fam HaerensMember, since Aug 16 2011
Van der Meer Web SiteMember, since Aug 10 2011
And 159 more »
Comments:
michiek de ruiter Graag word ik lid van uw site, michiel
4 years ago
Tim Zarlingo there is a Becker on this board
4 years ago
Jan Buuren van Geachte mevrouw Janet inderdaad behoort lambertus Erades tot de familie van Buuren en ik heb de gegevens overgenomen, dank hiervoor

groeten Jan van Buuren
4 years ago
Jaap Deelstra U heeft een helebooel gegevens die ook in de stambomen van mijn echtgenote voorkomen. Het betreft de families Kamphof en van den Bos. Kunt u aangeven waar ik u ergens in deze families kan plaatsten?
Vr. groeten
Jaap Deelstra
3 years ago
Lady Ich würde gerne Mitglied werden von dieser Familienseite. Habe auch shcon ne Anfrage geschickt. Würde mich sehr über eine Antwort freuen.
2 years ago
Willem Klapwijk Goedendag Janet,
Zou u uw stamboom kunnen controleren op dubbele personen?
Ik kom regelmatig dubbele vermeldingen in uw stamboom tegen in de Smart Matches.

Met vriendelijke groet,
Willem Klapwijk
2 years ago
peter vander Linden Hallo Janet,
Omdat we qua leeftijd tijdgenoten zijn durf ik wel op deze informele wijze mijn bericht te beginnen. Regelmatig duikt je naam op bij het vergelijken van matches in onze stambomen. Voor mij de reden om eens wat nauwkeuriger naar deze overeenkomsten te kijken. Twee lijnen springen er voor wat mij betreft uit. De eerste zit in de familie van mijn vader. Zijn moeder was een Seesink en een broer van de Jacobus (Koos) Seesink die terugloopt naar namen als De Haas en Van der Burgh in jouw stamboom. De tweede lijn loopt via mijn moeder en is afkomstig uit de Van der Velden lijn. Beide families komen uit de katholieke bevolkingsgroep van Vlaardingen in de 19e eeuw. Deze groep was relatief klein zodat de meeste van de katholieke Vlaardingse families uiteindelijk in elkaars stambomen terecht zijn gekomen door onderlinge huwelijken. In hoeverre past jouw familienaam daarin? Laat me eens weten hoe dat zit en nu ik toch bezig ben met emailen. Ik heb zelf de afgelopen jaren samen met mijn vrouw door zowel Oost al West-Canada getrokken met een camper. O.a. Ontario, New.Brunswick (Moncton), Nova-Scotia (Halifax) , PEI; in 2005. In 2011 in British Columbia (Vancouver Island, de Rockies (Bannf), De Okanagen Valley, daarna naar Calgary en omgeving. Deze weken zal ik niet gauw vergeten.

Met vriendelijke groeten,
Peter van der Linden,
Nijmegen

Kijk gerust eens op mijn stamboom.
one year ago
leendert verseijden Janet, Er is geen enkel bewijs dat IJsbrand de Ligt de vader van haar is. Ooit heb ik het vermoeden ge-uit maar bewijs is er niet. Margaretha is mijn grootmoeder en er was mij heel wal aan gelegen om de man te vinden die ik haar vader kon noemen maar dat is mij in al die jaren niet gelukt. IJsbrand de Ligt was een voorbijganger !!
one year ago
leendert verseijden Lieve Janet, Ik heb deze matches afgewezen omdat IJsbrand de Ligt niet haar vader is ! Vader is onbekend !
one year ago