Viewed this profile
0001337
 

LIZZIE KJÆLDGAARD

Gender:Female
Age:70's
Country:
 Denmark
Joined:October 27 2010 (5 years ago)
Genealogy surnames I am researching:LINDBERG,MONRAD,WIGGERS,CLAUSEN,KALL,UNNA
LIZZIE is an active member of the site Nyström Web Site
LIZZIE visited 91 times, last visit on February 23 2016 (2 months ago)

Other site memberships (by number of visits)

LIZZIE KJAELDGAARD Web SiteSite manager, since Oct 27 2010
Kiær Web SiteMember, since Apr 23 2013
Familien Madsen Web SiteMember, since Feb 6 2013
Asmussen Web SiteMember, since May 18 2011
KIER - SLÆGTMember, since Aug 9 2011
Aksel Martinussen Web SiteMember, since July 17 2012
Thorsen Web SiteMember, since May 17 2011
John Mørch Christensen Web SiteMember, since June 5 2014
heksejagt Web SiteMember, since May 2 2011
Petersen Web SiteMember, since May 25 2011
And 206 more »
Comments:
Hanne Christensen Aase Juhl (Vang) er min mor. V.H.Hanne.
3 years ago
LIZZIE KJÆLDGAARD TAK FOR OPLYSNINGEN
3 years ago
Floyd Hasselriis My father was born in Skive, came to US in 1912f, raised his family in Forest Hills. I live in the same house since I was year old!! I am 91 and in good health.
2 years ago
Floyd Hasselriis Two Hasselriis brothers married two Borch sisters, and they had four children each. There are four CHW Hasselriis, my grandfather, my uncle, my uncle's son, and his son, Peter Hasselriis (who is alive and well). which has caused much trouble.
2 years ago
LIZZIE KJÆLDGAARD I think I have these things right.Because you have told me onse before.I have 4 CHW Hasselriis,and 2 Brothers there have married 2 sisters.I gratulate you with your good health
2 years ago
Niels Thorvald Kiær Kære Lizzie Tak for din venlige lykønskning vedr min og Hannes bryllopsdag
VH Niels og Hanne
one year ago
Martin Christensen Hej Lizzie. Du har et foto af Adrian Bekker (d. 1803), men det er af hans sønnesøn af samme navn. Fotografier blev opfundet 1826. Mvh Martin
one year ago
LIZZIE KJÆLDGAARD Tak for oplysningen.Det kan jeg da godt se,men mange gange følger der et billede med smart matches,og i skyndingen,er det ikke altid at man tænker over årstallet.Der er mange andre der også har billedet hørende til den første kan jeg se,når man ser på forskning.

VH Lizzie
one year ago
Niels Thorvald Kiær vedr Anna Elisabeth Hornemann's. Hendes børn er "kun" 2 stk August Hornemann Blædel og Mathilde Blædel. Alle de øvrige børn du nævner er børn af Carl Anthon's anden kone: Sophie Friederike Mathilde Semmendinger. Hende har du helt glemt. Derfor har jeg været nødt til alle mine afvisninger. mvh Niels
one year ago
Anne Grethe Larsen Dette syntes umuligt! Det ser ud til, at vi har de samme aner langt tilbage til 1570 på Bornholm gennem begge mine bedsteforældre fra Læsø. Min mor, som døde ung, i en alder af 44 år hed Ella Larsen, født Olsen. Har du mødt en person på en væltepeter, som bringer dig slægt, som du skal godkende? Systemet har givet mig blod, som er testet i Texas, som er tilfælles med John F. Kennedy og biskop
Christian Sørensen, som blev biskop i Oslo. Min slægt går til præst Niels Nielsen Kirchemoe, som var præst på Læsø i Byrum kirke 1720-51. Han var norsk og stamfader til mange af os, der er født og opvokset på øen Læsø. Mange hilsener fra Anne Grethe Larsen.
258 days ago
Anne Grethe Larsen Noget af det er sikkert noget sludder, men nu blev vi ud af samme slægt alligevel. Jeg har prøvet at finde min mormors Hansen slægt, og har fået at vide, at der er mange af dem på Lolland og Falster. Der var min oldefar Niels Christian Hansen fra Tolne egnen, som bosatte sig på en lille del af Bangsbogård i Bangsbo, Læsø, da den var 4 længet. Hans datter Ane Krestine Hansen( mors mor) var født dernede, på gården altså, 1881-1951, hendes søskende var : Hans Peder Hansen, Peder Anton Hansen, Christian Hansen, Nordre Rønner Fyr, tidligt enkemand, far til Kesses Tove Erlandsen, købmand i Vesterø, Læsø, det var altså Kesse Erlandsen, hendes mand, det var sjove mennesker(humoristiske) Kan I kende nogen af disse Hansen? Mange hilsener fra Anne Grethe Larsen.
232 days ago
LIZZIE KJÆLDGAARD Hvis bare jeg havde nogle årstal på nogen af dem
203 days ago
Unknown HEJ Lizzie. Mit udgangspunkt er familienavnene : Fohlmann og Bahnsen (Brockdorf). Beklager, men programmet forleder os til tider, til at acceptere deres forslag for en match. Fortsat god weekend.
06-02-2016.
88 days ago
LIZZIE KJÆLDGAARD Hej Kurt
nu ved jeg ikke lige hvorfor du har skrevet det vedr. dine familienavne Fohlmann og Bahnsen (Brockdorf).Jeg må have flere oplysninger hvis det er noget jeg har skrevet forkert ,eller det er noget du vil have at vide.

Med venlig hilsen
Lizzie Kjældgaard
87 days ago