Viewed this profile
0000506
 

peter johannes nijland

Gender:Male
Age:80 or above
Country:
 Netherlands
Joined:September 6 2010 (5 years ago)

Site memberships (by number of visits)

nijland Web SiteSite manager, since Sep 6 2010
Raven Web SiteMember, since Sep 19 2012
Stamboom van de familie KlijnenMember, since Oct 5 2012
Siebeling-Junte Web SiteMember, since Oct 23 2011
van Sabben Web SiteMember, since Oct 24 2011
Mannaerts Web SiteMember, since Jan 24 2012
Reinders Web SiteMember, since Sep 16 2012
Boeve Web SiteMember, since Sep 30 2012
Kruiger Web SiteMember, since Apr 9 2013
FamilieDohmen siteMember, since July 16 2013
And 17 more »
Comments:
Willie Siebeling-Junte Hallo Peter,
ik weet ook niet precies hoe dat werkt, maar ik weet wel dat er al vijf personen lid zijn van mijn stamboom. Misschien moet je met het bevestigen van matches vragen lid te worden van de stamboom van die persoon, en hoe dat dan verder gaat zou ik niet weten. Op de één of andere manier ben ik ook lid geworden van andere stambomen. Je krijgt daar vanzelf een antwoord op via myheritage.
Ik hoop dat ik je iets verder geholpen heb.
Met vriendelijke groet,
Willie Siebeling-Junte
4 years ago
peter johannes nijland bedankt ,ik zal het proberen,lukt het niet,dan zal U mij het email adres geven dan zal ik dat gedeelte opsturen
gegroet
peter
4 years ago
peter johannes nijland Nogmaals met Peter
jij moet lid worden van mijn site en dan moet ik toestemming geven en dan kun je alles bekijken
gegroet en succes
Peter
4 years ago
Lucie Sanders Hallo Peter ik las je commentaar bij mijn foto, maar ik heb niemand verzorgd op de heksenberg, en werk al 20 jaar als kassiere bij Jumbo Nuth.Ik ben al 31 jaar met dezelfde man getrouwd, en weet niet of ik je neef ken.Groetjes Lucy
4 years ago
peter johannes nijland Geachte Luci,
Ik bedoelde Uw Zuster,die getrouwd was met Ernst Peters,Op de foto lijken jullie sprekend op elkaar.Maar anders sorrie .
gegroet
Peter
4 years ago
Vincent Veldman Goeden middag/avond mijnheer Nijland. Ik heb zojuist mijn stamboom met die van u een beetje gesynchroniseerd. Echter helemaal lukt dat niet, omdat ik geen lid ben.. Kunt u mij lid maken? in uw stamboom ben ik de kleinzoon van Fini Brauers Strolenberg. Dan kan ik alle informatie synchroniseren. Verder zal u misschien interesseren, ik heb fotos van mijn oma, en de officiele huwelijksfotos van opa Frans en Oma Maria toegevoegd die u dus bij interesse rustig kunt kopieren.
4 years ago
Vincent Veldman ik weet ook niet precies hoe dat werkt, maar ik weet wel dat er al vijf personen lid zijn van mijn stamboom.

Dat is simpel, en moet van begins aan goed gebeuren. Zomaar per email iemand uitnodigen kan tot conflicten met de naam leiden! Wat men doet, eerst alle namen en takken opvullen zodat de persoon die men wil toevoegen ook in de stamboom aanwezig is. Dan online inloggen en in de stamboom die persoon zoeken. Een email bij die persoon aangeven, en dan een uitnodiging versturen. Zo wordt der persoon, met de juiste email en login automatisch met de juiste persoon in de stamboom verlinkt. Naderhand kan dit ook nog wel, maar dan wordt het een beetje meer werk
4 years ago
peter johannes nijland Beste Vincent,
Ik ga er mee accoord dat je lid wordt van mijn stamboom,
Hopelijk kun je dan veel fam. terug vindenGroetjes
Peter
4 years ago
Sonia Farrar Beste Peter,

Bedankt voor je bericht.
Mijn relatie met de familie Nieuwland en Nijland is als volgt:
Mijn schoonmoeder (Anthonia Wilken) is de dochter van Anthonie Wilken en Egbertje Beekman (geboren 4-12-1905 in Zwolle).
Egbertje Beekman is de dochter van Hendrikus Beekman en Maria Nijland (geboren 1874 in Zwollerkerspel).
Maria Nijland is de dochter van Gerrit Jan Nijland (geb. 1835 in Olst) en Egbertje Nieuwland (geb. 1851 in Zwollerkerspel, gestorven op 28-9-1876 in Westenholte (Zwollerkerspel) op 24-jarige leeftijd en 1 maand na het overlijden van haar zoontje Hendrik van 3 weken oud).
Gerrit Jan Nijland (vader van Maria Nijland en Hendrik Nijland) is de zoon van Jan Nijland (* 1799, + 7-6-1886, Oldeneel, Zwollerkerspel) en Maria Hulsegge (* 14-3-1799, Olst en + 12-5-1861, Wesepe (Olst) )
Gerrit Jan Nijland heeft de volgende broers en zussen:
Hendrika Nijland (*1824 - +1825)
Derk Jan Nijland ( * 1831 Olst - + ?)
Hendrik Jan Nijland (* 1834 Olst - + 2-10-1901 Wengelo)
Johanna Nijland (* 1838 Olst - + 28-2-1896 Deventer)
Johanna Maria Nijland (* 1840 Olst - 16-9-1840 Wesepe,Olst), 2 weken oud.
Ik weet nog niet wie de ouders van Jan Nijland zijn.
Ik ben van plan om het archief van Zwollerkerspel een keer te bezoeken. Waarschijnlijk moet ik daarvoor in Zwolle zijn- heb ik nog niet uitgezocht.
De ouders van Egbertje Nieuwland waren Hendrik Nieuwland en Janna Visscher. Meer weet ik over hen nog niet op dit moment. Dus als u mij verder kunt helpen: graag!
Ik vind het vooral leuk om achtergrond verhalen te horen. Was vandaag in de buurt van Zwolle en zocht voor de lol Zwollerkerspel op op de autonavigatie: stond er niet bij. Volgende keer beter voorbereid op pad!

Met vriendelijke groet,
Sonia Farrar
3 years ago
peter johannes nijland Beste Sonia
Bedankt voor het uitgebreide schrijven.Zo te zien komen we op de delfde voor ouders uit.Vind het mooi dat ik nog een verre familie heb.U kunt het beste lid worden van mijn stamboom dan kom je er al een heel eind verder en als U erdan niet uitkomt ben ik bereid om Uw vragen zoveel mogelijk te beantwoorden
3 years ago
Sonia Farrar Beste Peter,

Ja, dat lijkt me leuk!
Hoe doen we dat? Is dit een goede plek om mijn e-mail adres achter te laten of gaat dat anders?
En natuurlijk ben je welkom om lid te worden van mijn website.
Ik ben tot nu toe het enige lid van de Kruiger stamboom omdat ik de stamboom eerst wilde vullen voordat ik hem naar allerlei mensen toestuur. Maar inmiddels begint hij aardig te vorderen.
Ikzelf ben in Wales geboren, mijn man is Marcus Hendrik Kruiger.

groetjes,
Sonia
3 years ago
peter johannes nijland Beste Sonia
Het is leuk als je ,je email adres geeft.Verschillende aktes heb ik van vroeger,ik zal ze nakijken,en als ze van belng voor je zijn stuur ik die per email.
Graag wil ik wel lid worden van je stamboom en U van de mijne,maar ik moet weer even uitzoeken hoe dat gaat.Ben 84 jaar en dan gaat dat niet meer zo makkelijk.Normaal help mijn dochtter mij,zie is 28 jaar en kan elk moment bevallenen kom niet meer zo vaak.Wel moeten wij er elke dag naar toe want haar man werkt en ze kan niet alleen gelaten wordenBen op mijn 52 jaar getrouw en mijn vrouw is 25 jaar jonger.Op 22 april a.s. zijn we 30 jaar gehuwd.Hopeljk tot spoedig weder horen
Hartelijke Groeten voor allemaal
Peter
3 years ago