Viewed this profile
0002061
 

Joan Karin Marcussen

Gender:Female
Age:60's
Country:
 Denmark
Joined:August 6 2010 (5 years ago)
Genealogy surnames I am researching:Marcussen/Reventlow/Urne/Moltke/Rosenkrantz/Løvenbalk/Schumacher/

Site memberships (by number of visits)

Marcussen Web SiteSite manager, since July 1 2011
Min Families Web SiteMember, since Aug 6 2010
Mortensen Web SiteMember, since June 20 2011
Kvande Web SiteMember, since Feb 5 2012
Olsen Web SiteMember, since Feb 29 2012
St.tsar-NikolayII/St.Alexandra-Hesse-Darmstadt Web SiteMember, since Feb 26 2014
Sitio FamiliarMember, since Jan 22 2012
PA Web SiteMember, since Mar 6 2012
Lindwall Web SiteMember, since Mar 29 2012
FordMoodyDavisOsbAckSipesLenard Web SiteMember, since Feb 29 2012
And 228 more »
Comments:
Marie-Louise Hej Joan Karin! Alltid roligt att finna nu levande anor!

Bästa hälsningar
Inger Marie-Louise Beckman (min farmors mor M-L Braune)
4 years ago
Agda Lambertsson Du är välkommen in i mitt släktträd
Hälsningar
Agda Lambertsson gift Björck
3 years ago
Joan Karin Marcussen Kære aner, tak til jer alle der, ligesom jeg, har fornøjelse af at slægtsforske. Der er mange spændende historier om livet i "gamle dage" og skønt at finde nulevende personer!
De bedste hilsner
Joan Marcussen
3 years ago
Irene de Place Velkommen til mit træ, undskyld det tog så lang tid at få
godkendelsen.
3 years ago
Rolf Helleday Hej Joan,välkommen till min släktplats
hälsningar
Rolf Helleday
3 years ago
Anne Grethe Larsen Jeg kan se, du har en Beckman med. Der var en præst, som hed Beckman på Læsø, jeg tror, han afløste Niels Nielsen Kirchemoe som præst, og blev gift ind i Kirchemoe familien, måske med Lucille. Flere rejste til København og dannede en hel præsteklan. Beckman har jeg hørt en del om, men ikke pastor Kirchemoe, der var flere gårdejere, og jeg stammer fra Johannes Kirchemoe, som var min 2xtipoldefar. Ha det godt. Hilsen fra Anne Grethe
one year ago
Joan Karin Marcussen Hej Anne Grethe Larsen, tak for dit indlæg. Jeg ville gerne kunne hjælpe dig, men ved ikke helt hvem du hentyder til. Jeg har flere Beckman men ikke, som jeg umiddelbart kan se, Kirchemoe i mit træ. Hvem er det jeg skulle have i mit træ?
De bedste hilsner
Joan Marcussen
one year ago
Anne Grethe Larsen Hej Joan Karin! Tak for dit svar. Nu ved jeg ikke, hvor du bor, eller hvordan vi hører sammen, men på Læsø fødtes der i 1759 en Hans Gram Bechmann, søn af Morten Laursen Bechmann og hustru Louise Lucie Kirchemoe. Han blev tidligt moderløs og hans ældre bror tog sig af ham, og han læste i København med broderens hjælp. En anden Bechmann er hans søn Rasmus Qvottrup Bechmann og Andreas Bjørn Bechmann, Morten Bechmann, der er flere børn, men tilfælles har vi 8xoldemor Karen Carlsdatter Koch, præstekone på Læsø fra 1720-1751. Hun bliver stammoder til mange Kochs, vist også Hal Koch, som var gift med folketingets Bodil Koch. Jeg mener, Hal Koch var søn af Hans Winding Koch, som igen var søn af hans Ludvig Schelderup Parelius Koch. Tilbage til Bechmann, så har jeg printed mange ud, kan du ikke også gøre det? Du skal såmænd ikke hjælpe mig, for jeg tror, der er splid omkring oprindelsen af mange på nettet. Schelderup er en central person hos mig. Født i Hobro, slægten flygtet fra Holland, skrædder i Tyskland, Præst i Jæmtland, Biskop i Haderslev, biskop i Mandal o.s.v. For mig kommer alt dette ud af et præstepar på Læsø, som nærmest blev landsforvist til Læsø, måske fordi hun ventede barn før tilladeligt, men barnet blev født i ægteskabet. Ha det godt.
one year ago
Anne Grethe Larsen Det var vist slet ikke dig, som havde Bechmann i slægten, jo, dog alligevel.
one year ago
Jannie lykke Mandrup Hej Joan i dit træ er Laura Emilie Schmidt hun skulle være min oldemor fra min mor,s side min morfar Viggo hansen var Laura og hans Peter hansen søn 😊 mvh Jannie mandrup😄
one year ago