Viewed this profile
0001212
 

Finn Kofoed

Gender:Male
Age:70's
Country:
 Denmark
Joined:December 12 2009 (6 years ago)
Genealogy surnames I am researching:Kofoed, Pedersen, Jespersen, Jensen, Rasch

Site memberships (by number of visits)

Kofoed Web SiteSite manager, since June 13 2011
Hansborg Web SiteMember, since June 13 2011
Bent Clausen Web SiteMember, since May 12 2014
Rio Web SiteMember, since July 14 2011
Madsen Web SiteMember, since Jan 29 2012
Vejdiksen Web SiteMember, since June 15 2011
Stamtrae Web SiteMember, since Aug 24 2012
Dam Web SiteMember, since Dec 17 2011
From-Poulsen Web SiteMember, since July 12 2012
Falster og Bornholms Web SiteMember, since Feb 6 2012
And 107 more »
Comments:
Sigvard Mahler Dam Hej Finn! Har for ikke længe siden modtaget din mail, hvor du fortæller om din dialog med folkene bag dette site, og hvordan du har fået udvirket, at de gør systemet med smart matches bedre. Et stort tak for at du gider at hive dem i ørerne!!! Jeg har også været irriteret, men har været for optaget andetsteds til at samle energi til at tage dialogen op ... og så er det godt, at du har denne energi. Jeg kan jo se, at du er født i Tyrens tegn, og I Tyre har jo en tilpas mængde stædighed til netop at tage et sådant emne op. Så endnu engang tak for din ihærdighed!
Hilsen Sigvard
3 years ago
Finn Kofoed Hej Sigvard: Tak for de pæne ord. Funktionerne med Smart Match er blevet meget bedre og hurtigere - i hvert fald, når jeg ser det fra min side. Jeg kan kun opfordre til, at andre medlemmer bakker op, og holder dem i ørerne. Jeg mangler nu at få mine mange billeder med igen på Family Tree Builder, som supporten arbejder på. Jeg har efterlyst en bedre integration mellem de to programmer. Jeg har også efterlyst nogle bedre og mere varierede udskriftsmuligheder, som jeg tidligere har kendt i Brothers Keeper, og som jeg var meget tilfreds med. Den har bare ikke de samme muligheder med direkte kommunikation og udveksling af informationer med andre slægtsforskere. Men man kan vel ikke forvente at få det hele.
Hilsen Finn
3 years ago
Martin Christensen Hej Finn, Du har et foto af Adrian Bekker (d. 1803), men det er af hans sønnesøn af samme navn. Fotografier blev opfundet 1826. Mvh Martin
one year ago
Finn Kofoed OK jeg sletter det, og tak for hjælpen mvh Finn
one year ago
ragnhild andersen Hej Finn......jeg er du søger match der ikke bliver godkendt/afvist........var inde på din side troede jeg var på din venneliste, men nej mit navn er ok men manden og familien du har sat mig sammen med er helt forkert.
jeg vil meget gerne invitere dig på min side , kan se vi har mange fælles aner .... min web er kattinge web site
i øvrigt hjertelig tillykke med fødselsdagen den anden dag :-)) med venlig hilsen Ragnhild Andersen
360 days ago
Finn Kofoed Hej Ragnhild. Det er korrekt,, at vi har meget til fælles i vore familietræer. Jeg må nu se at få kerrigeret dine oplysninger, hvilket jeg ikke var klar over. Du kan forhåbentlig se rettelserne om nogle dage. Tak for din fødselsdagshilsen. Med venlig hilsen Finn Kofoed
360 days ago
Anne Grethe Larsen Hej! Jeg er opvokset på Læsø, og min mors slægt gennem min mormor, Ane Krestine Svendsen Olsen, født Hansen går helt tilbage til fyrmester Jørgen Espersen i Rønne/Nyker. År 1600 . Jeg har prøvet at finde mormors slægt, mange i den slægt er døde af cancer, men vi er nogle få tilbage, nu med en høj alder. Jeg har min mormors/bedstes slægt langt tilbage til Norge og Tyskland, ca. med samme årstal, som på Bornholm. Hils derovre! Jeg var på højskole med Grethe Sode, som nu er gift med Arne Sode på Erlandsgård i Rønne. Jeg har netop sendt Espersen slægten til Vejle, hvor der bor en anden højskolekammerat, Edel Rosenberg, født Jørgensen i Nyker. Mon også de to er med i min slægt derovre. Ha en god dag.Mange hilsener fra Anne Grethe Larsen.
250 days ago
Anne Grethe Larsen Jeg kan se, du søger på navnet Rasch. Professor Georg Rasch skulle vel ikke være der iblandt? Familien Rasch fra Holte, han var leder af statistisk institut, Københavns universitet, havde et sommerhus på Læsø. Kom dertil i 1962. Vore bedste venner. Jeg kan se, der findes en Philiph Rasch et eller andet sted på slægtstavlerne. Kommer vist fra Tyskland, det samme gør jeg. Slut.
250 days ago
Anne Grethe Larsen Ja, man kan jo blive ved i en uendelighed, og rette og rette, nu har jeg skrevet alt det til dig til ingen nytte angående min morfars slægt på Bornholm gennem min oldefars slægt. Peder Olsen fra Læsø skulle være søn af Ole jensen, som var født i Uggerløse ved Sæby. Det er noget vanskeligt noget at rode op i. For tiden, tror jeg , at han slet ikke er søn af Ole Jensen, som har en mor, som hed Grethe Pedersen med Nyboe til mellemnavn, jeg kaldte hende min tipoldemor, men det har vist sig, at hun var mor til Ole Jensens kone, men ikke den første, som døde i barselsseng, det var en Elida/Elise, hun var datter af en Vanderskrog. Så det kan snyde hele vejen igennem. Dog tror jeg, at Kock familien når til Bornholm. Jæmtland og Bornholm og Læsø når sammen. Og da er det min oldemor Else Olsens slægt, vi alligevel møder på Bornholm, og dermed også Peder Olsens slægt. Det blev igen til megen snak. Ha det godt.
163 days ago
Anne Grethe Larsen Escuse me, her/his highness: I come from the island, LÆsø, have just been to an evening with Johnny Cash just before he died, he made a lot , and now I have seen that on the screen to-night. I am not married, and I say, would it be true, when the system says, I am related to John F. Kennedy? I am I child catre worker, and I say: very well, has it done to the murder of John F. Kennedy to do, I live in Frederikshavn in Denmark. Has anyone in Frederikshavn with the murder to do? Has anyone in town with the kidnapping of Madeleine Mc.Cann in Portugal to do? Sleep well!! I hope, you are able to understand what, I write. A lady in town became very cross of me.
163 days ago