Viewed this profile
0000400
 

Berit Blindheim

Gender:Female
Country:
 Norway
Joined:October 21 2009 (6 years ago)

Site memberships (by number of visits)

Blindheim Web SiteSite manager, since Oct 21 2009
Guri Stubstad og Finn RønningMember, since Apr 26 2013
Johansen Web SiteMember, since Apr 13 2013
Wien Web SiteMember, since Apr 13 2013
Alf Runar & Monica Hveding Mathiesen`Familie Web SiteMember, since Apr 11 2013
Comments:
Berit Blindheim Hei alle sammen. Jeg har nettopp startet med slektsforskning. Jeg er i ferd med å legge inn opplysninger om min familie i Sykkylven og Bergen. Samtidig kommer informasjon om andre grener av inngiftet familie. m.m. Dette tar litt tid, så bare følg med i denne spennende reisen:)
6 years ago
Reidar Sæther Felles med Hansteen
4 years ago
Lars Andreas Faye-Røed Jeg har også felles med Hansteen, en slekt jeg prøver å samle alt om. Blir nok aldri ferdig!
4 years ago
Berit Blindheim Hei. Snakker dere om Hansteen fra gården Fauske i Sykkylven ?
4 years ago
Lars Andreas Faye-Røed Hei!
Etter hva jeg har oversikt over per dags dato. Er det i hovedsak 2 slekter av navn Hansteen. Den elste og den med flest medlemer er den opprinnelige, den kan føres tilbake til ca. 1580 og stammer ant. fra Tyskland. Den nyere slekt Hansteen,
(som har gitt meg mange timer med jobbing i feil retning) stammer fra Hanstein gård i Nesna og oppsto ca. 1880 med Peder A. Hanstein som tok navnet Hansteen. Ant . var ikke slektsnavn rettsbeskyttet enda. Den slekten er ikke så stort problem for meg nå lenger, fordi jeg har nå slektsboken dems. Trass i deres korte eksistens har de rukket å bli ganske mange nålevende Hansteener, flere enn den opprinnelige, den er det ikke på langt nær så mange nålevende etterkommere av. Men, har du noen navn og årstall på de du har fra Sykkylven. For att jeg skal få svart deg fortest mulig, bør du sende svar direkte på profilen min. Det var bare en ren tilfeldighet att jeg så att du hadde svart her på din egen gjestebok. Det får ikke vi andre mail om.
Snakkes!
Mvh.
Lars
4 years ago