Viewed this profile
0002893
 

Allan Emanuel

Gender:Male
Age:60's
Country:
 Denmark
Joined:August 23 2009 (6 years ago)
Allan is an active member of the site Smidth Web Site
Allan visited 30 times, last visit on February 9 2016 (2 months ago)

Other site memberships (by number of visits)

Allans slaegt Web SiteSite manager, since Aug 23 2009
Elsborg Web SiteMember, since Sep 10 2010
Kærsner Web SiteMember, since Mar 1 2011
Tanggaard Web SiteMember, since Feb 19 2013
Jegind Web SiteMember, since Aug 25 2012
Lagoni familie-webstedetMember, since Jan 20 2016
Schøler Hansens familiesideMember, since Jan 2 2011
Keld Henriksen Web SiteMember, since Jan 4 2011
Rohde Nielsen Web SiteMember, since Dec 4 2014
Rasmussen stamtræMember, since Jan 1 2014
And 202 more »
Comments:
Allan Emanuel Hej
Glæder mig til at høre nærmere, har været inde på navnene, men jeg kan ikke føre dem videre. Jeg tænker på Rasmus Poulsen og Karen Henriksdatter, som er mine 2xtipoldeforældre.
Hilsen Allan
5 years ago
Allan Emanuel Hej
Så vidt jeg ved, er der ingen i min slægt, som er flyttet til Norge, men man kan jo aldrig vide. Det kunne absolut være spændende, om det skulle være tilfældet, men jeg hører fra dig, når du finder nyt om disse navne, jeg har opgivet.
Hilsen fra Allan
5 years ago
Marianne jensen Hej Allan Hvor er det spændende jeg er helt nybegynder men har en slægtsbog fra noget af familien, heri er min oldemor Karen Marie Christensen født på Pårupgård d 29-7 1869 gift med Rasmus Rasmussen født 15-3-1873 i dit slægtstræ er hun gift med en anden, ifølge min slægtsbog er hendes forældre og bedsteforældre de samme som du har. Med venlig hilsen Marianne Jensen
5 years ago
Allan Emanuel Hej Marianne
Jeg tror vi har ret begge to. Ifølge kirkebogen Ellinge 1883-91 0pslag 8 får Karen Marie en søn uden for ægteskab, hvor barnefaderen er Mads Peder Andreas Madsen. Hun må jo så senere blevet gift med Rasmus Rasmussen, det har jeg ikke undersøgt.
Hilsen fra
Allan
5 years ago
Unknown Hej Allan. tak for det fine træ det er godt nok stort ,men hvor finder jeg William Schyltz

vh Torben
5 years ago
Allan Emanuel Hej Torben
Du finder ikke William Schultz, da jeg ikke er i direkte slægt med ham, men det er en sidegren. Bertha Brøchners oldefar Peder Hansen Brøchners anden kone, Johanne Mariane Secher er en slægtning til mig.
Når man arbejder med slægtsforskning, koncentrerer man sig først og fremmest om sin egen slægt i lige linie, men pludselig griber det om sig, og man breder sig længere ud og finder en masse spændende slægter med efterfølgende historie, håber du kan følge mig.
Hilsen Allan
5 years ago
Solveig Magrethe Gehrt, født Jensen Hej Allan!
Jeg er nybegynder i dette her, men det er utrolig spændende. jeg søger lidt rundt og prøver at finde Marianes mor, hende fra Mosegaarden i Sendtved, jeg kan ikke huske hvad hun hedder, men du ved hvem hun er ligeledes hendes mand. Det skulle jo være vores tipoldeforældre, på fars side. Nå jeg må videre hilsen Solveig Gehrt Bevtoft
5 years ago
Solveig Magrethe Gehrt, født Jensen Hej Allan!
Jeg skrev forkert, det er vores tiptipoldeforælder.
Hilsen Solveig G.
5 years ago
Bent Pilgaard Hej Alan.
Har du nogen fornemmelse af hvor han stammer fra?????.
Hilsen Bent
5 years ago
Allan Emanuel Hej Bent
Jeg er ikke helt med, hvem du mener
Hilsen Allan
5 years ago
Ove G. Kristensen Allan Emanuel,
Venligst slet mig fra din familieside, da jeg ikke ønsker information om fødselsdage etc. vedr. mig helt ukendte personer. Min indbakke er hårdt belastet i forvejen.

Med venlig hilsen
Ove G. Kristensen
5 years ago
Allan Emanuel Ove G. Kristensen
Da jeg ikke har dig på min familieside, kan jeg af gode grunde ikke slette dig. Er der sket en fejl måske?
Mvh
Allan Emanuel Jensen
5 years ago
Trine Sørensen Hej Allan
Et imponerende træ du har dig herinde.
Jeg er ganske ny på dette site og da jeg indtaster min mors familie, dukker der match op med personer i dit slægtstræ. Det drejer sig om Jenny Johannesson (Gift Larsen) fra Sverige, hendes mand Anders Larsen samt deres søn, Johannes Emil Larsen (min morfar).
Jeg kan ikke lige se hvordan de er i familie til dig og er interesseret i at vide lidt mere om især Jennys familie. Er det noget du måske kan være behjælpelig med?
Venlig Hilsen
Trine Sørensen
4 years ago
Allan Emanuel Hej Trine
Ja du har ret, det er mange, at holde styr på.
Min forbindelse til Johannes Emil Larsen.
Hans søster Louise Rasmine Hansen født Larsen var gift med min fars morbror Karl Hansen fra Setved ved Frørup på Fyn. En anden søster Laura Kristine Larsen var gift med musiker Jørgen Emil, som spillede til vores skolefester i 50erne i Refsvindinge Friskole.
Du er velkommen for mere information.
Hilsen fra
Allan
4 years ago
Trine Sørensen Tak for svar Allan. Jamen så kender du jo udemærket Refsvindinge området. Min mor og hendes forældre og søstre boede i Kildemosen på Juulskovvej 8 i Refsvindinge. Måske du kender dem? Hyggelig lille detalje om Musiker Jørgen Emil. Den slags oplysninger er dem jeg holder allermest af og det er også det fokus der har været ihvertfald i forbindelse med efterforskningen af min mors side af familien.
Har du eventuelt navne på Jenny Johannesons farfar og farmor? Altså Louise Rasmine Hansens mors farfar og farmor (uha det kan hurtigt blive snørklet) ?
På forhånd tak for hjælpen.
Trine
4 years ago
Allan Emanuel Hej igen Trine.
Desværre her kan jeg ikke hjælpe. De må jo stamme fra Sverige, men Rasmines barnebarn, Gitte Mose, som må være din grankusine til dig har arbejdet en del med denne del af slægten.
Hun bor i Freltofte på Fyn og har tlf. 65901975.
Hun er forøvrigt også min grankusine.
Håber du må få noget ud af det.
Hilsen Allan
4 years ago
Helle Jahnsen Hej Allan, jeg finder matches til dig 2 steder i mit slægtstræ, både på min eksmands side , men du optræder med de samme navne på min egen side, (Secher familien i 1700 tallet) Men jeg har svært ved at føre slægterne frem til dig i nutiden, kan du hjælpe mig? Venlig hilsen Helle
4 years ago
Allan Emanuel Hej Helle
Jeg vil give dig ret, at jeg er sværd at finde. Jeg er kun en meget lille del af slægten eller næsten ikke, men jeg har fundet slægten så interessant, derfor har jeg spredt mig rigtig meget. Karentine Laurenze Michelsen gift med Jacob Anker Secher var en grankusine til min oldemor Ane Marie Larsen født Hansdatter. Jacob Anker født 1837 var fra Sandgaarden i Ørsted.
Vend tilbage hvis du ønsker nye oplysninger.
Jeg har lige fundet en anden af mine aner, som bliver gift med datteren fra Fævejle Ellen Margrethe Brorson Mønsted, men dette har jeg ikke fået lagt ind i MyHerytage endnu.
Held og lykke.
Hilsen fra Allan
4 years ago
Anders Sørensen Hej Allan, hvis jeg ellers kan finde rundt i systemet, er Christine Marie Sørensen mor til Elna Gjertrud f. Andersen, der omkring 1932(!) bliver gift med min mormors yngste bror Niels Thomsen, Enslev, Jylland..
Hilsen Anders
4 years ago
Anders Sørensen I forbindelse med ovenstående: Forbindelsen blev "tilfældig" fundet i WWW.vortsognshistorie.dk bind 5, side 24
i kapitlet Niels Thomsen Nielsen.
hilsen Anders.
4 years ago
Allan Emanuel Hej Anders
Elna Gjertrud er jo en grankusine til min mor. De sås engang imellem. Min mor nævnte noget om, hendes forældre havde et hønseri. Er hun stadig levende, hvis så er hun jo over 100 år.
Hilsen fra Allan
4 years ago
Anders Sørensen Hej Allan, Også jeg er i tvivl, om hun stadig er levende. Mindes heller ikke at have kendt eller mødt hende, men måske da jeg var barn, idet jeg har tilbragt mit voksne liv uden for DK samt til søs, uden at have større tilknytning til familien, hvor jeg er en af de sidste! Det er sandsynligvis årsag til min "nysgerrighed"
hilsen Anders
4 years ago
Helen Kristensen Hej Allan
Jeg kan se du kender Ellinge området. Sidsel Jørgensdatter, som du har med, er fra Katrinebjerg og det ser ud til at min mands tipoldemor er en søster.
Ved ikke om du kender hjemmesiden Ellinge. Der kan du under lokalhistorei - Ellinge Sogn - Før og Nu af Steffen Madsen, finde meget om Katrinebjerg og de andre gårde.
Hilsen Helen
4 years ago
Allan Emanuel Hej Helen
Tak for dine oplysninger. Jeg har ikke arbejdet så meget med denne slægt. Min stedmormors farfar var fætter til Stephan Madsen. Men det er altid spændende, at få noget mere historie tilknyttet.
Hilsen fra
Allan
4 years ago
Jytte Nielsen Hej Allan
Jeg kan se at du er i slægt med Dines Rasmussen fra Uggerslev, men kan ikke finde ham inde på dit slægtstræ. Han er min tip tip oldefar. Hans søn Jens Dinesen er min tipoldefar, og Jens's søn Jørgen Jensen min mormors far. Hvordan er dit slægtsskab med Dines Rasmussen. Hvad hed hans forældre?? Jeg ved han er født i Melby.
Hilsen Jytte Nygaard
4 years ago
Allan Emanuel Hej Jytte
Mon du har set forkert. Jeg har ikke nogen Dines Rasmussen fra Uggerslev i mit slægtstræ- Min dines er fra Hundslev og født på et andet tidspunkt.
Hilsen fra Allan
4 years ago
Jytte Nielsen Hej Allan.
Der kom en match fra dig, som stemte på min Dines Rasmussen, men det er så en fejl
Hilsen Jytte
4 years ago
Lisbeth Dam Rask Hej Allan.
Er helt ny ud i det her.
Men du dukker pludselig op med et match på min mands fars tante Jane Harrison.
Da en stor del af familien stadig bærer navnet Harrison, og ikke Herrison, som du skriver, går jeg ud fra, at det er dig, der har kludret i stavemåden.
Sikke en smøre, jeg der fik liret af ...
MVH. Lisbeth Rask
4 years ago
Allan Emanuel Hej Lisbeth
Jeg kan fortælle dig, at Jane Harrisons svigersøn Kai Helmuth Olsen er min mors fætter.
Hilsen
Allan
4 years ago
Allan Emanuel Hej Margarete
Ved ikke helt præcis, hvad du mener, men du er velkommen at blive medlem
Mvh
Allan
3 years ago
vagn flemming winther andersen Hej Allan Emanuel
Måske jeg skulle søge om medlemsskab ved dig da jeg kan se at du har en del Carlsen Hedemann i dit stamtræ Har du en Carl Carlsen Hedemann født 1911 i dit stamtræ
MVH Vagn Flemming Andersen
3 years ago
Allan Emanuel Hej Vagn
Jeg har flere Car Carlsen Hedemann i mit stamtræ, men ingen født i 1911. Jeg har en født i 1870. Han er far til min onkel Johannes Carlsen Hedemann født 27. jan. 1920 i Vester Hæsinge på Fyn
3 years ago
Allan Emanuel Hej igen. Glemte, du er selvfølgelig velkommen til at blive medlem.
Hilsen fra Allan
3 years ago
vagn flemming winther andersen Hej Allan Emanuel
Jeg ved ikke om du er klar over at Cathrine (Carlsen Hedemann) Jensen og Johannes August Jenseb har en søn mere Poul Hedemann Jensen født den 28 marts 1944
Mvh
Vagn Flemming Andersen
3 years ago