Viewed this profile
0000863
 

Jörgen Pettersson

Gender:Male
Age:50's
Country:
 Sweden
Joined:February 12 2009 (7 years ago)

Site memberships (by number of visits)

Pettersson Web SiteSite manager, since Feb 12 2009
Bo & Ulla Petersson Web SiteMember, since Aug 16 2009
Friberg (Gustafsson) Web SiteMember, since July 28 2010
Jens C OlsenMember, since July 30 2009
GerdthamMember, since Sep 14 2011
Jägers Web SiteMember, since Jan 9 2012
Jilderfalt Web SiteMember, since Nov 24 2011
Moller Web SiteMember, since Dec 29 2011
Lindberg Web SiteMember, since Aug 13 2011
Andersson Web SiteMember, since Oct 15 2012
And 14 more »
Comments:
patricia g Engman Hi Jorjen Thank you for checking out the site do we have family that match if we do i would love to get some infomation to each other and talk with you on the web . Let me know fi we can. thank you Pat Engman in Arizona USA i hpoe to here from you soon ( e mail polski1938@msn.com)
5 years ago
Anita Wihlney -Byrén Tittade lite här att jag fått en matchning från Kerstina
Månsdotter- om det stämmer så är det min gammelmormor. Hon var mamma till Nilla Svensson. Nilla var mamma till min mamma Emma som var född 1904. själv är jag född 1941.
5 years ago
Jörgen Pettersson Jag kan med bestämdhet säga att jag inte har någon i mitt släktträd, som skulle kunna vara din gammelmormor Kerstina. Jag beklagar
MVH
Jörgen
5 years ago
Mona Forsell Hej!
Jag har läst din kommentar till Therese Svensson. Jag har samma problem. Hon anger släktskap som inte stämmer. Då förfelas ju hela tanken med My Heritage. Vad gör man åt det?
Hälsningar Mona Kanzler (Forsell)
5 years ago
Jörgen Pettersson Hej Mona,
Jag har försökt nå Therese personligen utan någon som helst respons. Jag har även försökt att via supporten på MyHeritage få en ändring till stånd, men de säger att de inte kan ta ansvar för hur kunder använder deras verktyg. Jättetråkigt att Therese inte kan hörsamma och rätta till sina misstag eftersom vi kan ha mycket nytta av varandra om korrekt information utbyts.

Med Vänlig Hälsning
Jörgen
5 years ago
patricia g Engman Pat here i'm sorry but i wish that i could speak swedish i only can speak English. I would love to be able to connect information with you . Pat in USA
4 years ago
Jörgen Pettersson Hi Pat,
There is no problem with the language. I can read and write in English. As far as I can recollect though, I could not find any common ancestors between us, but I would appreciate if you can come back with information that shows such a connection.

What information do you have?

Regards,
Jörgen
4 years ago
Ingemar Melin Hej Jörgen, jag såg Ditt namn i detta sammanhang första gången för några år sedan. Då med anledning av att vi båda hade samma problem med en webbplats med felaktigheter.
Bl a gällde det Din hustrus farmors bror Ivar som fått fel hustru. Denne Ivar var min mors farbror och Din svärfar och min mor Margit var såldes kusiner. De hade faktiskt någon kontakt med varandra vid något tillfälle vid hög ålder.
Jag har några smärre problem med den västgötska Simbergssläkten. Släktnamnet Simberg försvann under något sekel för att återkomma i slutet av 1800-talet. Mycket har jag helt klart för mig, men inte riktigt allt. Har jag tur - och Du har tid - skulle jag gärna utbyta information kring detta!

Med vänlig hälsning
Ingemar Melin
Uppsala
2 years ago
Jörgen Pettersson Hej Ingemar. Jag undrar nog ändå om Du inte blandar in mig i fel sammanhang? Min hustrus farmor hette Linnéa född Johannesson i Gräsmark i Värmland. Släktet Simberg känner jag inte alls till. Linnéa hade, mig veterligen ingen bor med namnet Ivar. Det är ju spännande om jag har fel, så återkom gärna med delaljer.

MVH
Jörgen
2 years ago